2777
2789
عنوان

واکسن ۱۸ ماهگی

861 بازدید | 13 پست

فردا دخترم واکسن داره...دندون هم داره در مییاره از صبح فقط نق میزنه..حالاا فردا چی کار کنم که اروم باشه؟؟

همسرم میگه واکسن های قبلیش اروم بوده..

خیلی واکسنه سنگینیه؟؟؟

من از الان استرس گرفتم

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

واکسن ۱۸ماهگی سخته اگ تب داره صبرکن تبش قطع شه بعد ببر واس واکسن

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممکنه تب کنه مرتب حوله خیس بزار رو سر وشکم ودستاش تا تشنج نکنه موقع واکسن

من پسرم تو واکس هیجده تشنج کرد عقلم نرسید پاشیویه ... کنم

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
ممکنه تب کنه مرتب حوله خیس بزار رو سر وشکم ودستاش تا تشنج نکنه موقع واکسن من پسرم تو واکس هیجده تشن ...

بعدشش پاشویش کنم؟؟

بچم سر واکسن هجده ماهگی تا چند روز دراز کش بود و حتی به سختی شلوارشو عوض میکردم..نمیزاشت دردش میومد. ...

یااا خدااااا😭😭

نه تب نداره فقط گریه میکنه

منم دخترم قبل واکسن ۱۸ماهگیش انفولانزای شدید گرفت خیلی حالش بد بود بعد اینک خوب شد بردمش واس واکسن چون واکسن ۱۸ماهگی سخته اونموقع هم خیلی اذیت شد یه دوره خیلی بدی رو گذروندم، دیگه چون داره دندون هم درمیاره باید یه هفته سختی رو ب چشمت ببینی ولی کمپرس یخ و بعدش گرم رو حتما تا چند روز واسش بذار قبل واکسنش هم بهش استامینوفن بده

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶
بعدشش پاشویش کنم؟؟

موقع تب پاشو بشور دستاشو رو شکمشو رو پیشونیشو دستمال خیس بکش اگه شده دو شب نخواب تا تبش قطع بشه

من خیلی زجر کشیدم چون پسرم تشنج کرد دکتر بهم گفت تا شیش سالگی نباید تبش زیاد بشه چون ممکنه تشنج بعدی ممکنه جایی رو ازش فلج کنه

باور کن هر مریضی که گرفت یا تب کرد تا سه چهار شب نخوابیدم به خاطر یک سهل انگاری خودم

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
منم دخترم قبل واکسن ۱۸ماهگیش انفولانزای شدید گرفت خیلی حالش بد بود بعد اینک خوب شد بردمش واس واکسن چ ...

مرسی عزیزممم

یا خدا ،،،،مگه آستامینوفن نداده بودی

چرا ولی بعضی موقعها استمینیفون اثر نمیکنه حتما باید دستمال خیس استفاده کنی