2821
2789
عنوان

بنظرتون

138 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها جون🌼🌼

من اغلب یه هفته قبل پری لکه بینی و درد پریود دارم بعد پریود میشم دکترم رفتم و سونو گفت کیست سادس و مشکلی نداری

کسی بوده مشکل منو داشته باشه و راحت باردار بشه 😢 میترسم نشم هنوز اقدام نکردم

خدایا امیدمون رو نا امید نکن🥲

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بله عزیزم من یه هفته قبل پریود درد شدید دل و کمر و سینه داشتم.۲.۳روز مونده به موعدم لکه بینی.البته پریودام منظم بود.کیست آندومتریوزم دارم.ماه اول اقدام اونم مرتب نبود اقدامم.کلا اون ماهی ک باردار شدم ۳بار اقدام‌داشتم.

میشه‌ برای شادی روح‌‌ مادربزرگم صلوات بفرستین😢

تاپیکتو دیدم اومدم اینجا اگه کیستت تو تخمدانات نباشه یا اصطلاحا pco یا همون پلیکیستیک نباشی زود رفع میشه و باردار میشی نگران نباش 

قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...

منم مثل شما بودم کیست داشتم ولی خیلی کوچیک دکترع دارو داد سریع کسیتم رفع شد دوسوته حامله شدم مام بچه نمیخواستیم سقطش کردم سریع تا قلبش تشکیل نشده ولی باز الان تقریبا یک الی دوهفته قبل پریودیم درد دارم ینی ممکنه دوباره کیست باشه؟؟بنظر من شما اول کیستتو درمان کن ریسک نکن

متاهل و متعهد💍❤
بله عزیزم من یه هفته قبل پریود درد شدید دل و کمر و سینه داشتم.۲.۳روز مونده به موعدم لکه بینی.البته پ ...

برای منم مرتبه فقط لکه بینی قبلش دارم

خدایا امیدمون رو نا امید نکن🥲
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز