2821
2789
عنوان

بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 35 پست
نه عزیزم پلی کیستیک نیستم

خب پس نگران نباش زود باردار میشی 

قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم مثل شما بودم کیست داشتم ولی خیلی کوچیک دکترع دارو داد سریع کسیتم رفع شد دوسوته حامله شدم مام بچه ...

سه دوره ال دی خوردم برای کیست اوضاع کرونایی شد نشد برم ببینم رفع شده یا ن 

خدایا امیدمون رو نا امید نکن🥲
به نظر من بهترین کار فکر نکردن به بارداریه.اون استرس خودش عامل دیر باردار شدنه.

باید تمام تلاشمو کنم ک فکر نکنم بهش خدا کنه زود باردارشم برام دعاا میکنی

برای منم مرتبه فقط لکه بینی قبلش دارم

خب معمولا میگن لکه بینی از سردی رحم‌میاد.و شماهم که کیستت با پریود دفع میشه.کیست من خودش عامل نازایی و چسبندگیه.ضمن اینکه من به قرص‌های هورمونی هم حساسیت داشتم نمیتونستم ال دی بخورم.شما ورزش کن و تغذیه سالم بقیشو بسپر ب خدا.اصلا بهش فکر نکن.

میشه‌ برای شادی روح‌‌ مادربزرگم صلوات بفرستین😢
باید تمام تلاشمو کنم ک فکر نکنم بهش خدا کنه زود باردارشم برام دعاا میکنی

حتما عزیزم ان شاا... خدا دامنتو سبز میکنه.هنوز اقدام نکردی ناامیدی😶

خب معمولا میگن لکه بینی از سردی رحم‌میاد.و شماهم که کیستت با پریود دفع میشه.کیست من خودش عامل نازایی ...

ممنآن از دلگرمیت گلم چشم برام دعا کن 😍😘

حتما عزیزم ان شاا... خدا دامنتو سبز میکنه.هنوز اقدام نکردی ناامیدی😶

اره چون همش میگم اونایی ک پریودشون مشکل نداره باردار میشن این طرز فکرم باعث شده ناامید بشم و بترسم خیلییی دشمن دارم اطرافم

عزیزم‌ یه هفته قبل تاریخ پریودت شروع کن چیزای سرد و حذف کردن و گرمی بخور من هوا ک سرد بود کاچی درست میکردم با کلی گرمیجات.رازیانه و زیره دم میکردم.خیلی کمکم میکردن که هم دردم کمتر شه هم لکه بینیم کمتر از ۲.۳روز میشد.وقتی ام پریود میشی کمرتو گرم نگهدار جای سرد نشین.یسری چیزا رو رعایت کنی همه چی اوکی میشه.و مهمتر از همه بسپر به خدا.من جوری که فهمیدم باردارم تا صبح هنگ کرده بودم باورم‌نمیشد تا ازمایش دادم.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز