2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 105 پست
یعنی میگید که به مامانم بگم ؟؟

نظر من اینه ولی حتما با ی مشاور صحبت کن .ما که تخصص نداریم .شماره مشاوره بهزیستی رو از نت سرچ کن رایگانه

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در هر صورت حق داره بدونه ما نباید ب جای اون تصمیم بگیریم

بهتره اول به مادرش بگه 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
در هر صورت حق داره بدونه ما نباید ب جای اون تصمیم بگیریم

عزیزم اینطوری زندگی بیشتر زهرمارشون میشه چون دعوا و سروصداو کشمکشو حرف مردمم ب این اتفاقات اضافه میشع و کسی ک آب از سرش گذشته دیگ دورازجون مادر اسی همه کاری ازش برمیاد و همه کاری میکنه 

وچه تازیانه ها که نخوردیم از زبانهای خود عزیز کرده!!!!
خجالت میکشم واقعا نمیدونم چمه

ببين نذار دير تر اين بشه نترس عزيزم برو با گريه شده با داد شده اول به مادرت بگو 

بگو ادامه بدي به پدرت ميگي عزيزم 

توروخدا به فكر زندگيت باش 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
اون ۵ ساله کارش همنیه نمیتونه ترکش کنه ..

ببخش اسی ولی وقتی به راحتی از ماشین انداختت بیرون ینی مهم نیس ناراحتیت بلااخره متوجه شده کم و بیش خبر داری از کاراش 

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…
ببين نذار دير تر اين بشه نترس عزيزم برو با گريه شده با داد شده اول به مادرت بگو  بگو ادامه بدي ...

چه زندگی ای واقعا؟؟اولاش گریه میکردم ..بعد ضجه میزدم ..بعد افسردگی گردفتم ..واقعا به یه مرحله ای رسیدم که خودمو دسته ردزگار سپردم..دارم داغون میشم..

اون ۵ ساله کارش همنیه نمیتونه ترکش کنه ..

با مامانت برین مشاور درسته خیانت توجیهی نداره ولی این وسط پدرت ی خلائی رو ب وجود اورده یا از نظرمالی یا عاطفی این وسط ی چیزیش کمه ک داره اینطور میکنه و خدا نکنه عرق ترس کسی بریزه ک دیگ نمیتونه دست برداره ازون کار خاهش میکنم ب مادرت کمک کن اون خودش مطمعنن ی جایی حالش ازین کاراش بهم خورده و از خودش متنفرشده ولی نمیتونه ترکش کنه چون عادت کرده 

وچه تازیانه ها که نخوردیم از زبانهای خود عزیز کرده!!!!
چه زندگی ای واقعا؟؟اولاش گریه میکردم ..بعد ضجه میزدم ..بعد افسردگی گردفتم ..واقعا به یه مرحله ای رسی ...

ببين عزيزم تو حق دندگي داري برو همين الان به مادرت بگو 

با مامانت برین مشاور درسته خیانت توجیهی نداره ولی این وسط پدرت ی خلائی رو ب وجود اورده یا از نظرمالی ...

ار نظر مالی که نه مطمئنم چون وضع مالی خوبه ..از خونه گرفته تا ماشین و همچی ..حتمی برای مامانمم یه سوناتا خریده...از نظر احساسی ...متسفانه زیاد بلد نیست ابزار احساسات کنه ولی نشون میده ...برای تولد مامانم براش سوناتا خریدو و آیفونو و همچی ...اینا یعنی کافی نیست برای مامانم ؟؟بعد بره با اون عوضی آشغال که پراید داره باشه؟؟بابام ووسش داره ولی با زبون نمیگه و نشون میده

خانومایی ک گفتن شاید مادرت ی خلأیی داشته این چ حرفیه. داشته باشه الان همه زن و شوهرها خلایی دارن پس همه از دم برن خیانت کنن؟ 

تا وقتی تو زندگی هستی تعهد داری نمیتونی از زندگی برو بیرون بعدش هرکار میخوای بکن.. می‌مونن خیانت میکنن میگن خلأ داشتیم واقعا خوب چیزی یاد گرفتین... 

استارتر ب نظرم بگو اول ب مادرت دست برنداشت ب پدرت بگو کم کم... 

این ک نشد زندگی..بازم تصمیم با خودته ما فقط پیشنهاد میدیدم تصمیم با شماست. انشالله مشکلاتت حل بشه ب این ماه مبارک. 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد...