من ۱۵ سالمه و مادرم ۲۶ و پدرم ۴۶ ...تقریبا ۵ سال پیش مادرم با یه خانومی آشنا شد ک یه دختر همسن خودم داشت و خیلی آدم کثیفی بود چون با اینکه شوهر داشت با ۱۰ نفر در ارتباط بود ..یکیشون یه مرد بود که اسم شو میذاریم هادی...منو دوستم میشناختیمش و حالمون ازش بهم میخورد تا اینکه بین مادرم اون زن بهم خورد ...
وقتی فهمیدم حالم از خودمو زندگی بهم میخورد ...فک کنید یه دختر ۱۰ ساله که بفهمه مادرش خیانت کرده ...خ ...
😔😔😔😔😔
خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت
زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…
میدونم هست تا دلت بخواد هست ولی نسبت به این تاپیک فکر کنم سر کاریم
سنش کم بوده اون موقع حق بدین بهش سردرگم بوده نمیدونسته چکاری باید انجام بده
زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…