2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 25 پست
توروخدا کمکم کن و به منم یاد بده

منم هیچی نمیدونستم از همین نی نی سایت عضو یه کانال تو وات ساپ شدم اولش که ویس میزاشت گوش میدادم به نظرم مسخره بازی اومد ولی کامل و مرتب انجامش دادم باورش کردم و واقعا روم تاثیر گذاشت نا خوداگاه بعد ده دوازده روز باورم نشد چیزی که بهش فکر میکردم شد 

خب چیکار کنم جذبش کنم در حالی که از من بدش میاد

با تلقین مثبت و شکر گذاری ازینکه  بدستش اوردی و باور داشته باشی که برمیگرده سمتت 

البته هیچی رو زوری نباید بخواهیم چون ممکنه به ضررمون باشه عزیزم

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا راهنمایی کن واسه جذب کسی که ازت متنفره میشه ازش استفاده کرد و جواب گرفت؟

از قانون جذب باید درست استفاده کرد. نمیشه کسی رو که مارو دوست نداره و از من متنفره دوست داشته باشیم این نشونه وابستگی شما به اون شخصه. شما اول باید مشخص کنی که چه فردی را با چه خصوصیاتی میخوای جذب کنی نه اینکه یک فرد خاص رو در نظر داشته باشید . چون ممکنه با این فرد که ازدواج کنی اصلا اون آ دمی نباشه که شما می‌خواهید. خصوصیاتش این باشه که شما دوست دارید به خاطر همین یک جذب کلاً اشتباهیه و شما باید از راه دیگه وارد بشد تا این فرد مورد نظر خودتون رو جذب کنید 

در واتساپ به من پیام بدید و بگید از نی نی سایت هستید

۰۹۳۵۷۵۴۳۲۱۹

دوستان عزیز برای اطلاعات بیشتر برای ده نفر آموزش رایگان انجام میشه تا اولا هدفتون رو درست انتخاب کنید و برای راههای رسیدن بهش چه کار باید انجام بدید. من جذب همسر و خونه و درآمد داشتم 

به شماره من توی تلگرام و یا واتساپ پیام بدید و بگید از نی نی سایت هستید. ۰۹۳۵۷۵۴۳۲۱۹

این پیام و فرصت رو جدی بگیرید چون می‌تونه زندگی شما رو هم مثل زندگی من عوض کنه