2789
عنوان

تیرویید گره ای

372 بازدید | 36 پست

سلام دوستان.میخواستم بپرسم کسی هست یا بوده توی اطرافیانتون که تیرویید گره ای داشته و همزمانم صداشم دچار اختلال شده مث گرفتگی وخوب شده باشه .اگه خوب شده چکارکرده کجا رفته.توروخدا اگه کسی میدونه بهم بگه.زندگیم با این مشکل دچارمشکل شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه فعلا فقط یک طرف گلوم باد کرده که رفتم دکتر غدد و برام سونو نوشته

ببین منم چندسال پیش همینجوری شدم درد شدید هم کم کم اضافه شد درحدی ک فقط اب میتونستم بخورم و لوزاه هام ملا سفید شده بود خیلی غدد رفتم نمیفهمیدن یکی سونو نوشت یکی گفت لوزهات چرک کرده عمل کن یکی گفت از عفونت گوشه گوشت رو عمل کن رفتم پیش دکتر خودم گفت چیزخاصی نیست و ویروسی شده ی قرص نوشت گفت ۴۰روز دیگ اثری ازش نیست و واقعا هم ازبین رفت 

برای شادی روح مامانم ی صلوات میفرستید؟😞
ببین تهرانی؟ادرس ی فوق تخصص قدیمی رو بهت بدم؟از ۵سالگی تاالان ک ۳۱سالمه دکترمه و کارش محشره وب هرکی ...

اگه این لطفو بکنی و خوب بشم تا اخر عمرم مدیونتم

من نمیدونم گره ای چیه. ولی خودم کم کاری دارم 5 6ماهه هی میرم دکتر درست نمیشه نمیدونم چیکارکنم

گره ایی یعنی از اعصاب میاد خرص خوردی فشار اورده ب گلوت بغض مردی ولی گریه نکردی ریختی تو خودت گره ایجاد شده اکثرا میفرستن سونو بعدشم نمونه گیری از تیروئیدت و دارو میدن 

ببین منم چندسال پیش همینجوری شدم درد شدید هم کم کم اضافه شد درحدی ک فقط اب میتونستم بخورم و لوزاه ها ...

عه خوب شکر خدا که خوب شدی اما من نزدیک دوساله خارش دارم تو کل بدنم اونم خیلی افتضاح بعد رفتم دکتر گیاهی یهو گلومو دید گفت شاید انگله اینجوری کرده

عه خوب شکر خدا که خوب شدی اما من نزدیک دوساله خارش دارم تو کل بدنم اونم خیلی افتضاح بعد رفتم دکتر گی ...

ببین برو پیش دکتر من اگ تهرانی