2777
2789
عنوان

تیرویید گره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 36 پست
اگه این لطفو بکنی و خوب بشم تا اخر عمرم مدیونتم

عزیزم خیابون فسلطین شمالی مرکز هسته ایی مرجان دکتر محسن ساغری.رئیس بخش هسته ایی بیمارستان شریعتی هم هست ولی مطبش بری بهتره .تو گوگل سرچ کن دکتر محسن ساغری مرکز هسته ایی مرجان.زنگیدی نوبت بگیری بگو برای دکتر ساغری میخوام چون چندتا دکترن.ازمایشگاه و ذستگاه هاشم طبقه ی پایین داره و نیازی ب بیرون رفتن نیست.چندنفر قرار بود عمل کنن میترسیدن رفت پیش این گفت با نمونه برداری خوب میشه و دارو داد

برای شادی روح مامانم ی صلوات میفرستید؟😞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

البته میدونی الان یهو یکی گفت کباب تابه ای یادم افتاد پارسال سرکار کلی کباب نابه ای سفارش دادم میترس ...

من بعدش ک خوب سدم رفتم اصلاح کردم ی سه روز بعدش صب ک بیدارشدم دیدم صورتم پرموعه مث خرس شده بودم😁رلتم پیشش گفتم یعنی عوارض داروهاس ک قط کردم؟گفت ن دخترم دیروز مرغ خوردی؟گفتم اره گفت اون هورمونی بوده و هورمونات رو تحریک کرده نرغ نخور ی مدت بعدم ۳تااب بجوشون بریز بره بعد بخور 

اره نزدیک خونمونه .دستت درد نکنه ایشالا همه خوب بشن❤❤🎀

ای جان خب پس برو حتما.ب منم خبرشو بده.انشالاه خوب میشی پیش دکتردیگ نرو ک فقط الکی هزینه کردنه 

به منم گفتم نمونه برداری اما مادرم میترسه میگه نکنه بری چرکش پخش بشه ؟نمیدونم والا

ن نمونه برداری پخش شدن نداره از مایع تو تیروئدت چندقطره میکشه بیرون و میگن درد زیادی نداره برو بمونه و بدترنشی

اره واقعا خیلی هزینه کردم😥

عکساتو جواب ازمایشاتو دارو هاتو ببر نشون بده چون ازت میخواد و میگ مدارک قبلیتون رو کامل بیارید ببینم ک دوباره از اون اون نراحل طی نشه هم هزینه ی الکیه هم طول درمان کندمیشه