2777
2789
عنوان

خر شدم اه

480 بازدید | 39 پست

از 2ماه پیش 5تومن پس انداز کردم که 2ونیم شو شوهرم داده بود بهم. خودمم سرکار میرم. سر یه جریانی مجبور شدم اون 2ونیمو بهش پس بدم ک یه قرضی ک یادمون رفته بودو بدیم... قرار بود اردیبهشت یه وام 5 تومنی براش  جور شه که الان ریختن ب حسابش اونم بورس ثبت نام کرده. تو این بین هم قرا  شد برا دختر تخت بخریم چون تخت قبلی براش کوچیک شده بود و چون هیچ پولی نداشتیم و حقوق شوهرم بخاطر تعطیلی نصف شده بود من خر پس اندازمو لو دادم مجبور شدم 2 تومن دیگه رو بدم بره. الان ک بحثمون میشه خیلی این حس خر بودنه رو مخمه که چرا لو دادم چون اگه کن نمیدادم حقوق شوهرم خوبه و تاز این وام ک جور شد میتونست چک بده بعد واریز وام چک هم پاس کنه اما اینجوری نه پول من برمیگرده نه احترامی میذاره بابت این حساب کردن من... 

درکت میکنم 😭منم از این خریت ها زیاد کردم😁

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یبار چنین خریتی کردم 

طلاهامو براش فروختم😐😱

شوهرم خوبه ها خیلی

ولی بعدش پیش خودم گفتم آقا زد و جنی شد این شوهر، من بدون پول چه غلطی کنم

دوباره آروم آروم بردمش برام خرید 😂

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

اشكالي نداره هزار برابر اين پولا فداي سره خودت و بچه ت و شوهرت

انقد پول مياد و ميره تو زندگي

تازه شوهرتم مشخصه خسيس نيست ادم يه برهه زماني نياز پيدا ميكنه

بد دل نباش

هميشه بعد عيد تا خرداد اوضاع مالي اكثر مردم نابسامانه باز خدارو شكر كن درمونده نيستي. به حرفايه منفي توجه نكن

اگر جنبه نداره ازش پس بگیر

برای براورده شدن حاجتم دعا کنید و صلوات یا حمد بخونید لطفا اگه حوصله داشتین.... انشاالله خودتونم هر مشکلی دارین حل بشه. هر حاجتی دارین برااورده بشه