2789
عنوان

خر شدم اه

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 39 پست
با زبون خوش پول تو پس بگیر و دیگه لو نده خواهشا

آفرین اینه

برای براورده شدن حاجتم دعا کنید و صلوات یا حمد بخونید لطفا اگه حوصله داشتین.... انشاالله خودتونم هر مشکلی دارین حل بشه. هر حاجتی دارین برااورده بشه 

یه چیزی جور کن و بهش بگو پول نیاز داری برای خودت و طوری بگو که مثلا میخوای از خودت خرج کنی و مزاحم شوهرت نشی. پولو به این بهونه ازش بگیر و دیگه هم لو نده پس اندازتو.

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه چیزی جور کن و بهش بگو پول نیاز داری برای خودت و طوری بگو که مثلا میخوای از خودت خرج کنی و مزاحم ش ...

کجا رفت خودش 🤔

برای براورده شدن حاجتم دعا کنید و صلوات یا حمد بخونید لطفا اگه حوصله داشتین.... انشاالله خودتونم هر مشکلی دارین حل بشه. هر حاجتی دارین برااورده بشه 

حالا این سادگی کرده لو داده شوهرش چرا باید ازش بگیره

بچه ها مرسی چقد حس خو بی پیدا کردم... وقتی لو دادم دیگه خیلی نامردی بوده ک تنهاش بذارم ایشالا ازین ببعد لو نمیدم الان هم میخام یه صندوق 6 تومنی عضو شم ایشالا با پولش سریع طلا میگیرم

منه کودن بیکار ده تومن بهش دادم تا شوهر بیکارم ماشینشو عوض کنه کارکنه ولی نکرد که هیچ هنوز خرجی هم ک ...

ده تومانوازش بگیر خو

بچه ها مرسی چقد حس خو بی پیدا کردم... وقتی لو دادم دیگه خیلی نامردی بوده ک تنهاش بذارم ایشالا ازین ب ...

چرا حس بد بگیری.. مگه پول خودت نیس

چجوری بگیرم وقتی هیچی نداره 

بگو ماشین شو بفروشه... بعضی مردا جنبه کمک ندارن

چجوری بگیرم وقتی هیچی نداره  

اگه نداد فدای سرت ولی

دیگه بهش نده

سر کار میری؟

این مرد که هواتو نداره لطفا خودت هوای خودتو داشته باشه

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

اگه نداد فدای سرت ولی دیگه بهش نده سر کار میری؟ این مرد که هواتو نداره لطفا خودت هوای خودتو داشته ...

مردا خیلی بی ضرفیتن.. من شوهرم قبل ازدواج قول داد دو دنگ خونه رو به اسمم بزنه ولی نزد..هیچ من سادگی کردم و براش ماشین خریدم.. ازش پول زیاد نمیگرفتم.. چیزای ارزون میگرفتم ک بهش فشار نیاد.. ولی خیییلی انتظار ش بالا رفت

نه قبل ازدواج شاغل بودم الان خانه دارم همه خرج کردنام برا این بود که بره سرکار  

منم قبلا شاغل بودم ولی الان نه... خوب سر کار نره خودشم ضرر می کند