2777
2789
عنوان

خانم دکتر وحید

9989 بازدید | 19 پست

نظرتون درباره خانم دکتر فاطمه وحید چیه برای نازایی میخوام برم 

اگه پیشش رفتید تجربه هاتون و بگین

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الکی وقت خودتو تو مطب حروم نکن برو مرکز ناباروری من تعریف موسوی فر و خادم شنیدم میگن وحید هم خوبه

ممنون

منتصریه میخام برم چون دولتیه که الانم بسته هست

شما کجا رفتی نی نی داری الان

ممنون  منتصریه میخام برم چون دولتیه که الانم بسته هست شما کجا رفتی نی نی داری الان

میلاد هم دولتیه من بیشتر تعریفشو شنیدم

من ارمغان میرم نه عزیزم ندارم تازه رفتم اونجا فعلا آزمایشات اولیه رو ازم گرفتن 

میلاد هم دولتیه من بیشتر تعریفشو شنیدم من ارمغان میرم نه عزیزم ندارم تازه رفتم اونجا فعلا آزمایشات ...

آها 

میلاد همون منتصریه هست

ان شاالله سال دیگه این موقع نی نی هامون تو بغلمون هست

من سال 97 رفتم پیش دکتر وحید و الانم یه دختر دارم .... دکتر خوبیه... گاهی خیلی کم حرف و بی حوصله به نظر میاد ولی مهارت و تجربه زیادی داره.... من تخمک کشی و انتقال داشتم که بدون ناراحتی و درد بعد از تخمک کشی سریع انتقال داشتم .... از 3 جنین انتقالی ا دونه بچه شد... بقیه جنین ها رو فریز کردم و امسال میخوام برم واسه انتقال اونا....

عزیزم شما اخر پیش کی نتیجه گرفتی باردارشدی؟

من رفتم میلاد تشکیل پرونده دادم گف اول پری بیا لک دیدم رفتم کارای اولیه انجام داد بعد فهمیدم لک لانه گزینی بوده و خداروشکر باردار شدم 

قبلشم بادکش شکم انچام داده بودم شمام جای مطمن سراغ داری برو انجام بده خیلی خوبه رحم و گرم میکنه الان همه مشکلات سردیه

من سال 97 رفتم پیش دکتر وحید و الانم یه دختر دارم .... دکتر خوبیه... گاهی خیلی کم حرف و بی حوصله به ...

خداححفظش کنه برات و دوباره باردار بشی 

عه نمیدونستم جفتش یکیه😅 انشاالله💗🤲

شما نی نیت کی دنیا اومد کجا نتیجه گرفتی منکه یه ماه بعد اینکه اینجا دعا کردم سال دیگه نی نیهامون بغلمون باشن باردار شدم خداروشکر پسرم هفت ماهشه

شما نی نیت کی دنیا اومد کجا نتیجه گرفتی منکه یه ماه بعد اینکه اینجا دعا کردم سال دیگه نی نیهامون بغل ...

ای جونم خداحفظش کنه 

دارو چیا مصرف کردی؟

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️