2777
2789
عنوان

واریکوسل

121 بازدید | 17 پست

خانما کسی بوده همسر واریکوسل داشته باشه و باردار شده باشع

آقامون مجردیش عمل کرده وآخرین بار  آزمایش اسپرم داد  شکر خدا خوبه

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

من همسرم واریکوسل درجه ۲ داشت ۱ سال بود اقدام کرده بودیم نمیشد ولی یه هفته قبل جراحی فهمیدم باردارم کنسل کردیم😋

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
من همسرم واریکوسل درجه ۲ داشت ۱ سال بود اقدام کرده بودیم نمیشد ولی یه هفته قبل جراحی فهمیدم باردارم ...

خدارو شکر

ان شاالله همه طبیعی باردار بشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماهم یه سال اقدامیم ولی هنوز نشده

والا من تو شهرمون یه خانومی هست بهش میگن ماما رباب رفتیم پیشش یه معجون درست کرد داد گفت شوهرت هر روز صبح یه قاشق ناشتا بخوره درست میشه ۲ ماه نشده من حامله شدم حالا نمیدونم معجون اون اثر کرد یا خواست خدا بود من باردار شدم

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
خب اگه جواب آز خوب بوده میشی.منکه یه ساله از عملش میگذره همچنان منتظرم

ان شاالله همه جواب بگیرن 

پیش دکتر شمسی رفتی تحریک عصب انجام میدن تو بلوار فردوسی هست خیلیا نتیجه گرفتن

من چون آقا هستن نمیرم

اما شوهرتون یه ویزیت بره ضرر نداره

البته خانمهایی که مشکل دارن هم میرن پیششون

والا من تو شهرمون یه خانومی هست بهش میگن ماما رباب رفتیم پیشش یه معجون درست کرد داد گفت شوهرت هر روز ...

شما کدوم شهر هستید

قطعا به خواست خداوند بوده اثر کرده

ان شاالله همه جواب بگیرن  پیش دکتر شمسی رفتی تحریک عصب انجام میدن تو بلوار فردوسی هست خیلیا نت ...

محمدرضا شمسی؟؟؟تعریفشو شنیدم نمیدونم نوبت دهیش چجوریه؟؟؟

تا خدا هست غصه چرا؟؟؟؟❤
کدوم شهرین؟ هزینه معجون چقدر شده؟

زنجانم والا ۲ سال پیش نزدیک ۳۰۰ تومن شد زیاد نیست میخوای شماره شو بدم؟ چون میگفت یه خانوم از مشهد اومده بود نازا بود الان باردار شده