2821
2789
عنوان

دعوای فامیلی

278 بازدید | 7 پست

بچه ها من بعد از مدتها به خانواده بابام یه پیامی دادم و با چنتاشونم تلفنی صحبت کردم اما کلا چنتاشون یه حرفایی زدن که من خیلی ناراحت شدم 

الان خیلی همش فکرم درگیر اون حرفا میشه و همش ناراحت میشم وقتی یادم میاد 

به نظر شما چکار کنم که انقدر یادم نیاد و ناراحت نشم؟

اماااان از دست قوم وخویش پدری اماااااااان،من که از همشون متنفرم و تنها راهو در این دونستم که کلا باهاشون قطع رابطه کنم

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘

یه لحظه به این فکر کن که اونا اصلا یادشون نیست چی گفتن و چی شنیدن، مشغول کار خودشون هستن و به فکر خوشی خودشونن. تو چرا باید حرص بخوری؟ تو هم به زندگی و خوشی خودت برس. اگر روزه نیستی، یه چایی برای خودت بریز و بشین فیلم ببین.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه لحظه به این فکر کن که اونا اصلا یادشون نیست چی گفتن و چی شنیدن، مشغول کار خودشون هستن و به فکر خو ...

اخه عزیزم من خودم شخصیتم اینجوریه که مثلا یه اتفاقی که میوفته کلا تا یه مدت طولانی همش یادم‌میوفته و خیلی ناراحتم میکنه ینی یه طوری انگار دست خودم نیس

اخه عزیزم من خودم شخصیتم اینجوریه که مثلا یه اتفاقی که میوفته کلا تا یه مدت طولانی همش یادم‌میوفته و ...

اینکه چه فکری به ذهنت بیاد دست خودت نیست، ولی اینکه به فکر کردن ادامه بدی یا نه دست خودته. توجهتو بزار روی چیزای دیگه. به مرور میبینی که دیگه خیلی راحت میتونی افکارتو کنترل کنی.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب