2777
2789

اگه مثلش داری اره یا میخوای یه رنگ دیگه بدی؟

بله اونم میشه البته بستگی به پارچه داره که خوب وایسته

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بله میشه

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مثلش داری اره یا میخوای یه رنگ دیگه بدی؟ بله اونم میشه البته بستگی به پارچه داره که خوب وایسته

نه کلا یه بلوز آماده‌ست می‌خوام همونو دکمه بزنم براش.پارچه ندارم.میشه؟

نه کلا یه بلوز آماده‌ست می‌خوام همونو دکمه بزنم براش.پارچه ندارم.میشه؟

خوب اونوقت کوتاه میشه که 

آخه مچی رو اولا دولا میدوزن دوما جای دوخت هم داری به اندازه ۴ یا ۵ انگشت کوتاه میشه

برای جلو باز کردن هم همینطور باید پارچه داشته باشی برا جای دکمه و سجاف وگرنه تنگ میشه 

البته بگم من خیاط نیستما چون مادرم خیاطه این چیزارو یاد گرفتم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
خوب اونوقت کوتاه میشه که  آخه مچی رو اولا دولا میدوزن دوما جای دوخت هم داری به اندازه ۴ یا ۵ ا ...

خیلی لطف کردین مرسی...آخه می‌خوام این بلوزه رو سفارش بدم واسه خاطر جنسش ولی طرحشو دوست دارم دکمه‌دار باشه...می‌تونم ازشون بخوام سایز بزرگ‌تر برام بفرستن که بعد پارچه‌ش کافی باشه🤔

خیلی لطف کردین مرسی...آخه می‌خوام این بلوزه رو سفارش بدم واسه خاطر جنسش ولی طرحشو دوست دارم دکمه‌دار ...

نه سایز بزرگ کلا همه جاش بزرگتره دیگه قسمت پشتش رو میخوای چیکار کنی کلا بیخیال این لباس شو یه جلو باز بگیر خودتو راحت کن🤣

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......