خانما من تو خونه اکثر شبا تنهام و چون تو حیاطمون درخت و گل داریم مارمولک و سوسک زیاد داریممم خیلی در حد مررگ میترسم ازشون اسپری حشره کشام که روشون تاثیری نداره فقط گیجشون میکنه حتی پارسال دستگاه دفع حشرات دی اچ که تو تلوزیون تبلیغ میکنه هم سفارش دادم اما هیچ تاثیری نداشت و انداختم دور حتی پارسال تو خواب یکیشون رفته بود تو لباسم از بس که ترسیدم از ترسم پِری شدم و تا یه مدت به بدنم تیک داشتم خلاصه شما راه حلی ندارین؟یا اسپری چیزی که اگر اسپری کنیم بهشون بمیرن؟
ولی جدای شوخی اگه بچه کوچیک نداری جلود در و پنجره ها گوگرد بریز
.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم
عزیزم من خودم حاضر نیستم حتی یه مورچه بکشم اما وقتی میان تو خونه چیکار کنم حتی برای سلامتی هم مضرند و کثیف و بسیااار حساسم و فوبیای وحشتناکی دارم حتی شبا خوابشونو میبینم چاره ای ندارم
امروز تو حیاط ما هم بود سم زدیم ما اصلا ب هیچ عنوان در خونه رو باز نمیزاریم تابستان صبح تا شب کولر روشن میکنیم شما هم یا توری ببندید یا در و باز نکنید ببین میتونی سمی ک تو شرکتها استفاده میکنن پیدا کنی اونا خیلی قوی هستن ما از اونا استفاده میکنیم
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
کلا حیوانات همشون گناه دارن من که اصلاً از مارمولک نمیترسم اصلاً.. عاشق سگام.. یه سالی بود زمستون خیلی یخبندان بود به شوهرم می گفتم برو مرغ یخ زده بگید تیکه تیکه میکردم میرفتم تو بیابون برای این سگ های ولگرد میریختم وای یعنی بهترین حس دنیا بود الان هم زمستون ها وقتی شبا خیلی سرده این کار را انجام میدیم با شوهرم خیلی حس خوبیه میان دورت اینقدر ن نازشون می کنم بهم آرامش میده واقعاً خیلی مظلومن یه تیکه از خدان