2777
2789
عنوان

مارمولکا در اومدن وااای😣😣😣😣😭😭😭🤢🤢🤢🤢🤯🤯🥶🥶

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی جدای شوخی اگه بچه کوچیک نداری جلود در و پنجره ها گوگرد بریز

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم
گناه دارن

عزیزم من خودم حاضر نیستم حتی یه مورچه بکشم اما وقتی میان تو خونه چیکار کنم حتی برای سلامتی هم مضرند و کثیف و بسیااار حساسم و فوبیای وحشتناکی دارم حتی شبا خوابشونو میبینم چاره ای ندارم

دیشب موقع سحر یه سوسک تو اشپزخونه دیدم.چندشا پیداشون شده.فک کنم کارمن خوب باشه

شانسو ببین تو رو خدا!

حافظ رو وقت سحر از غصه نجاتش دادند

ولی تو سحر، سوسکها بهت حمله ور شدن

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

امروز تو حیاط ما هم بود سم زدیم ما اصلا ب هیچ عنوان در خونه رو باز نمیزاریم تابستان صبح تا شب کولر روشن میکنیم شما هم یا توری ببندید یا در و باز نکنید ببین میتونی سمی ک تو شرکتها استفاده میکنن پیدا کنی اونا خیلی قوی هستن ما از اونا استفاده میکنیم

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
ماتوحیاطمون داریم😰😰😰😰١ماهیی میشه حیاط نمیرم😡

ایییی ما یکی هست نمیتونم چجوری رفته تو سقف ما ک میخوابیم این شروع میکنه اجرارو جویدن هیچ غلطیم نمیکنه فقط سروصدا میکنه نمیدونم چجوری رفته اونجا

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
مرده شور ببرشون گناه چی دارن

کلا حیوانات همشون گناه دارن من که اصلاً از مارمولک نمیترسم اصلاً.. عاشق سگام.. یه سالی بود زمستون خیلی یخبندان بود به شوهرم می گفتم برو مرغ یخ زده بگید تیکه تیکه میکردم میرفتم تو بیابون برای این سگ های ولگرد میریختم وای یعنی بهترین حس دنیا بود الان هم زمستون ها وقتی شبا خیلی سرده این کار را انجام می‌دیم با شوهرم خیلی حس خوبیه میان دورت اینقدر ن نازشون می کنم بهم آرامش میده واقعاً خیلی مظلومن یه تیکه از خدان