2777
2789
عنوان

مارمولکا در اومدن وااای😣😣😣😣😭😭😭🤢🤢🤢🤢🤯🤯🥶🥶

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 80 پست
تمام درزای درا رو با درزگیر ببند و در خونه را باز نذار ک بیان تو

درز گیر گزاشتم خودم درارو زود میبندم اما مادر شوهرم که میاد خونم انگار متوجه نمیشه چی میگم درارو باز میزاره در حین رفت و امد یا تو استانه در وایمیسه حرف زدن فقط پشت سرش باید راه بیوفتم درارو ببندم زود به زودم میاد خونمون نمیدونم چرا نمیفهمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رو دیوار ایوونمون پر از مارمولک با سایزهای مختلف😖😨😰کلا بهار و تابستون قبض روح میشم میرم رو ایوون

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
عزیزم من خودم حاضر نیستم حتی یه مورچه بکشم اما وقتی میان تو خونه چیکار کنم حتی برای سلامتی هم مضرند ...

عزیزم درزگیر بزار در و پنجره ها رو ببند.. من انقدر جک و جونور موزی تو خونم دارم ولی هیچ کدوم دلم نمیاد بکشم شوهرم میگه تو باید می رفتی تو باغ وحش زندگی می کردی😂😂😂