2777
2789
عنوان

یه سوال شرعی

130 بازدید | 23 پست

من باردارم نمیتونم روزه بگیرم میخوام کفاره بدم 

بعد باید روزه قضامو هم بگیرم یا نه؟

چون بچم آبان میاد تا ماه رمضان دیگه نمیتونم قضایی مو بگیرم چون شیرمیدم؟

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

زن باردار و شیرده که کفاره نداره. 

ولی دقیقتر میخوای بدونی از زنگ بزن دفتر مرجع تقلید خودت بپرس. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بله باید روزه بگیرید اگر روزه برای بچه ضرر داره‌

اما اگر برای مادر ضرر داره و تا سال بعد برطرف نمیشه فقط کفاره بدید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
زن باردار و شیرده که کفاره نداره.  ولی دقیقتر میخوای بدونی از زنگ بزن دفتر مرجع تقلید خودت بپر ...

نمیخوام اصلا قضایی رو بگیرم میشه؟

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
بله باید روزه بگیرید اگر روزه برای بچه ضرر داره‌ اما اگر برای مادر ضرر داره و تا سال بعد برطرف نمیش ...

حتی اگه کفاره هم بدم باید روزه بگیرم

زنگ بزن ۰۹۶۴۰ بپرس قدر این روزای بارداریت رو بدون منم پارسال این موقع باردار بودم و دخترم قرار بود ...

آخی عزیزم سقط شد یا زایمان زودرس کردی 

نمیخوام اصلا قضایی رو بگیرم میشه؟

نه نمیشه الان نمیتونی خب بذار دو سه سال دیگه که شیر نمیدادی یواش یواش بگیر 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
حتی اگه کفاره هم بدم باید روزه بگیرم

بله

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
نه نمیشه الان نمیتونی خب بذار دو سه سال دیگه که شیر نمیدادی یواش یواش بگیر 

خب میگن باید صبر نکنی تا رمضان بعدی

زود زایمان کردم توروخدا برام دعا کن

عزیزم چند هفته زایمان کردی علتش چی بود

خب میگن باید صبر نکنی تا رمضان بعدی

نه عزیزم کی گفته اینو فقط اگر بمونه باید واسه سال بعد کفاره بدی شما پنج سال دیگه هم میتونی بگیری هر وقت تونستی باید بگیری 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲