2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105163 بازدید | 18987 پست
خوبیم شکر خدادرگیر گذران زندگی🥰🥰امروز یه سوغاتی دستم رسید باورم نمیشد.ازین روبالشیا که وقتی بچه بو ...

ای جووونم مبارکت باشه😍

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از کجا رسید برات ؟؟؟

فامیلم رفته بود مسافرت ،بعد گفت تو چیزای قدیمی دوست دعری تا اینو دیدم یادت افتاد😍

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
فامیلم رفته بود مسافرت ،بعد گفت تو چیزای قدیمی دوست دعری تا اینو دیدم یادت افتاد😍

دستش درد نکنه 😻😻

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

دخترای ننه

سلام

چطورین؟خوبین؟دماغاتون چاقه؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
دخترای ننهسلامچطورین؟خوبین؟دماغاتون چاقه؟

سلااااام

عالی 😻

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلااااامعالی 😻

خداروشکر😍

چیکارا میکنی اورا

من بیرون بودم برگشتم الان یهو باد و بارون شد 

بعد ۲۰ روز

شبیه طوفانه😬

خداروشکر😍چیکارا میکنی اورامن بیرون بودم برگشتم الان یهو باد و بارون شد بعد ۲۰ روزشبیه طوفانه😬

مرسی منم هستم 😻 

منتظرم شام آماده شه بخوریم

خداروشکر دیروز و امروز اینجام یه نَمی زد 

مرسی منم هستم 😻 منتظرم شام آماده شه بخوریمخداروشکر دیروز و امروز اینجام یه نَمی زد

نوش جونت چی داربن😍

ما سوسیس خونگی😁

نوش جونت چی داربن😍ما سوسیس خونگی😁

مرغ مشهدی درست کرده بودم

به به نوش جونتون 😋

دخترای ننهسلامچطورین؟خوبین؟دماغاتون چاقه؟

سلام ممنی جون، من خوبم خداروشکر 

خودت و دخملی چطورید؟ 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
مرغ مشهدی درست کرده بودمبه به نوش جونتون 😋

به به 😋😋

نوش جونت چی داربن😍ما سوسیس خونگی😁

نوش جونتون، همین الان هوس سوسیس کرده بودم ولی سوسیس نمی‌خورم 😅

هنوز قینمو جمع و جور نکردم خونگیشو درست کنم و تست کنم😂