2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105163 بازدید | 18987 پست
خوبیم شکر خدادرگیر گذران زندگی🥰🥰امروز یه سوغاتی دستم رسید باورم نمیشد.ازین روبالشیا که وقتی بچه بو ...

ای جووونم مبارکت باشه😍

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا رسید برات ؟؟؟

فامیلم رفته بود مسافرت ،بعد گفت تو چیزای قدیمی دوست دعری تا اینو دیدم یادت افتاد😍

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
فامیلم رفته بود مسافرت ،بعد گفت تو چیزای قدیمی دوست دعری تا اینو دیدم یادت افتاد😍

دستش درد نکنه 😻😻

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

دخترای ننه

سلام

چطورین؟خوبین؟دماغاتون چاقه؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
دخترای ننهسلامچطورین؟خوبین؟دماغاتون چاقه؟

سلااااام

عالی 😻

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلااااامعالی 😻

خداروشکر😍

چیکارا میکنی اورا

من بیرون بودم برگشتم الان یهو باد و بارون شد 

بعد ۲۰ روز

شبیه طوفانه😬

خداروشکر😍چیکارا میکنی اورامن بیرون بودم برگشتم الان یهو باد و بارون شد بعد ۲۰ روزشبیه طوفانه😬

مرسی منم هستم 😻 

منتظرم شام آماده شه بخوریم

خداروشکر دیروز و امروز اینجام یه نَمی زد 

مرسی منم هستم 😻 منتظرم شام آماده شه بخوریمخداروشکر دیروز و امروز اینجام یه نَمی زد

نوش جونت چی داربن😍

ما سوسیس خونگی😁

نوش جونت چی داربن😍ما سوسیس خونگی😁

مرغ مشهدی درست کرده بودم

به به نوش جونتون 😋

دخترای ننهسلامچطورین؟خوبین؟دماغاتون چاقه؟

سلام ممنی جون، من خوبم خداروشکر 

خودت و دخملی چطورید؟ 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
مرغ مشهدی درست کرده بودمبه به نوش جونتون 😋

به به 😋😋

نوش جونت چی داربن😍ما سوسیس خونگی😁

نوش جونتون، همین الان هوس سوسیس کرده بودم ولی سوسیس نمی‌خورم 😅

هنوز قینمو جمع و جور نکردم خونگیشو درست کنم و تست کنم😂