2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105314 بازدید | 18988 پست
اییییی وااااای نحوردیش تا حالاااااا؟؟😍😍😍🤩🤩🤩

یه سری رفتیم خونه‌شون . نانا (نازآفرین اسم خودشو میگه نانا😍😄) خیلی کوچیک بود و هنوز یک سالش نشده بود . راه هم نمیتونست بره ‌. دادمش بغل فرشته ، دخترِ دخترعمومو بغل کردم (از این تبلیغه یه ککککم کوچیکتر بود اون موقع) . تو نمیدونی نازآفرین چه نق نقی میکرد واسه اینکه بغلش کرده بودم اون بچه رو که 😯😅😅

از بغل فرشته خودشو میکشوند سمت من . منم اونو گذاشتم پایین بغلش کردم ، سرشو خم میکرد پایین به دخترِدختر عموم با افتخار نگاه میکرد 😅😅😅

تعجب کرده بودیم از حرکتش که چطور تو اون سن کم این طور چیزا رو میفهمه ! 😂

وای فیلی جند روز پیش یه شلوار جین خریدم ۱۲۵ بود . دیروز رفتم مرکز خرید مهستان (یه مرکز خرید بزرگه) اکثرا آف گذاشته بودن ‌. از شلواری که خریده بود ، گذاشته بود ۷۰ 😬😬 انقدر حس بدی بوووود 😅😅😅

ولی یه کوله خریدم ۹۰ . قشنگه .

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
یه سری رفتیم خونه‌شون . نانا (نازآفرین اسم خودشو میگه نانا😍😄) خیلی کوچیک بود و هنوز یک سالش نشده ب ...

ای ننههههه حسسسود پلاستیکیییییی😍😍😍😍😍😍

واااای مبارک انداختن بهت باشه 😅😅😅

باع...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی شکککککر طفل معصوم  خانوادت چی ننه ؟؟همه خوبن ؟؟؟

اره صکر خدا خوبیم،گرچه فامیل شوهرای اجیم هی میان خونصون هرچیم میگن نیایین و مراعات کنین گوش نمیدن🤪

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ای ننههههه حسسسود پلاستیکیییییی😍😍😍😍😍😍 واااای مبارک انداختن بهت باشه 😅😅😅

فروشنده‌هه هم آشنا درومد !!

به من میگه این قده بچه بودی (با دست تا زیر زانوشو نشون میده) 

اون قشنگ میشناخت من و فرشته رو ولی ما نمیشناختیم ! من تعجب میکنم تو اون ماسک چطور مارو شناخته !!! والا من ماسک میزنم عینکم کل صورتمو میگیره ، خودم به زور خودمو میشناسم 😅😅 

خلاصه که همسایه‌ی ۲۵ سال پیشمونم سرم کلاه گذاشت 

تُف به این نامردمی‌ها 😢😢😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
فروشنده‌هه هم آشنا درومد !! به من میگه این قده بچه بودی (با دست تا زیر زانوشو نشون میده)  ا ...

ای واااای 😅😅😅بش میگفتی اونوقتا اینقده بودم حالیم نبود الان اینقده شدم حالیمه داری گول میمالی سرم هااااااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

باع...
ای واااای 😅😅😅بش میگفتی اونوقتا اینقده بودم حالیم نبود الان اینقده شدم حالیمه داری گول میمالی سرم ...

شرط میبندم من بزرگتر از اون بودم 😅😅 

یعنی شیییی؟؟!!!😅😅

هیشیییی 😅😅😅

جریان داره 😂😂

خداروشکر 😍😍 یادمه گفتی خیلی خفیف شده و مثل سرماخورگیه براش

نه مثل سرماخوردگی نبود 

خیلی نب داشت 

دلپیچه

مدفوعش یطوری بود

خدا رحم کرد

از همه دور باشه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

سلام بچا

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
قینوم چی ؟؟؟بزار رو قینوم 😂😂😂😂😂😂 بقول شاعر که میفرمایند : سرتو بزااااار رو قینوم خوابت بگییی ...

اخر این قینوم تو رو نفهمیدم چیه😕

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊