2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105298 بازدید | 18988 پست
باع چراااااا؟؟؟😂😂

قمجو دیگه 😒 تا الان که قم بودی 😒 نمیگی یه فلان فلان شده اوری ، یه فلان شده سونی ، یه فلانِ فلانِ فلان شده الی ، اینجا دارن چه غلطی میکنن !!؟؟؟ 😒😒😒

گذاشتمشون و رفتم که رفتم ... ؟؟؟ 

حالا برو قققققققم 😭😭😭😭

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اره اوراجانی😍خدا رو شکر شفای کامل گرفتببخشید خبرشو زودتر نگفتم😘😘😘

خداااااروشکر عزیززززم

خوشحال شدم 😍🤗🤗🤗🤗😘😘😘

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای اورییییییییی این تبلیغ سس دلپذیر بچگیای توعهههههه اگگگه بدونی الان چقدر قربون صدقه اش رفتممممم خو ...

کوووووووووو 😀😆😀😀😀😆

🤣🤣🤣🤣دهنت اصن بیا تو بغل خودوم موچاله شو وووویییی🤩🤩🤩

نوموخام تو بازوهات گنده نیس سرمو رو چی بذارم

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
اره اوراجانی😍خدا رو شکر شفای کامل گرفتببخشید خبرشو زودتر نگفتم😘😘😘

خداروشکر 😍😍 یادمه گفتی خیلی خفیف شده و مثل سرماخورگیه براش

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
ای اورییییییییی این تبلیغ سس دلپذیر بچگیای توعهههههه اگگگه بدونی الان چقدر قربون صدقه اش رفتممممم خو ...

اونکه میگه ممنی شُش بِلیزم لو ماکالونیییی؟؟ اونو میگی؟

قمجو دیگه 😒 تا الان که قم بودی 😒 نمیگی یه فلان فلان شده اوری ، یه فلان شده سونی ، یه فلانِ فلانِ ف ...

حالا چرا منو انقدر به فلان کشوندی😂😂😂 من اصلااااا برام مهم نیس این زشته گرگه وال استریت کجاس😂😂

قمجو دیگه 😒 تا الان که قم بودی 😒 نمیگی یه فلان فلان شده اوری ، یه فلان شده سونی ، یه فلانِ فلانِ ف ...

نهههههه مرا از خود مرااااااان من بی تو هیچم آااااااااااااه اورکیه مننننننننن😭😭😭😭😭😭

باع...
کوووووووووو 😀😆😀😀😀😆

همون موقع بین دوتا نیمه ی فوتبال نشون داد وای ایننننقدر جیغ جیغ کردم نرون ترکیده بود وااااای صداش صداششش عینکش ای ننهههههههههه🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

باع...
اونکه میگه ممنی شُش بِلیزم لو ماکالونیییی؟؟ اونو میگی؟

اررررررررره وای وایییی دلم میخواست صفحه ی تلویزیونو بوس کنم دستای کوچولو و سفیدش دور سسه بززززور فشار میداد🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍🤩🤩🤩

باع...
حالا چرا منو انقدر به فلان کشوندی😂😂😂 من اصلااااا برام مهم نیس این زشته گرگه وال استریت کجاس😂😂

تو؟؟؟؟؟تو اگه یروز از مو بیخبر باشی از غم دوریم تب موکونی 🤣🤣🤣🤣🤣

موکونی دیه ؟؟؟!!!

باع...

نمیدونم 😅😅

همون موقع بین دوتا نیمه ی فوتبال نشون داد وای ایننننقدر جیغ جیغ کردم نرون ترکیده بود وااااای صداش صد ...

آهااااا ایییین ؟؟ 😄😄

تو نمیدونی این چه قدر شبیه دخترِ دختر عمومه که 😍

اونم همین سنیه . حرف زدنشم همینه . خیلی جیگره 🤩🤩