2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105298 بازدید | 18988 پست
اییییی وااااای نحوردیش تا حالاااااا؟؟😍😍😍🤩🤩🤩

یه سری رفتیم خونه‌شون . نانا (نازآفرین اسم خودشو میگه نانا😍😄) خیلی کوچیک بود و هنوز یک سالش نشده بود . راه هم نمیتونست بره ‌. دادمش بغل فرشته ، دخترِ دخترعمومو بغل کردم (از این تبلیغه یه ککککم کوچیکتر بود اون موقع) . تو نمیدونی نازآفرین چه نق نقی میکرد واسه اینکه بغلش کرده بودم اون بچه رو که 😯😅😅

از بغل فرشته خودشو میکشوند سمت من . منم اونو گذاشتم پایین بغلش کردم ، سرشو خم میکرد پایین به دخترِدختر عموم با افتخار نگاه میکرد 😅😅😅

تعجب کرده بودیم از حرکتش که چطور تو اون سن کم این طور چیزا رو میفهمه ! 😂

وای فیلی جند روز پیش یه شلوار جین خریدم ۱۲۵ بود . دیروز رفتم مرکز خرید مهستان (یه مرکز خرید بزرگه) اکثرا آف گذاشته بودن ‌. از شلواری که خریده بود ، گذاشته بود ۷۰ 😬😬 انقدر حس بدی بوووود 😅😅😅

ولی یه کوله خریدم ۹۰ . قشنگه .

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
یه سری رفتیم خونه‌شون . نانا (نازآفرین اسم خودشو میگه نانا😍😄) خیلی کوچیک بود و هنوز یک سالش نشده ب ...

ای ننههههه حسسسود پلاستیکیییییی😍😍😍😍😍😍

واااای مبارک انداختن بهت باشه 😅😅😅

باع...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی شکککککر طفل معصوم  خانوادت چی ننه ؟؟همه خوبن ؟؟؟

اره صکر خدا خوبیم،گرچه فامیل شوهرای اجیم هی میان خونصون هرچیم میگن نیایین و مراعات کنین گوش نمیدن🤪

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ای ننههههه حسسسود پلاستیکیییییی😍😍😍😍😍😍 واااای مبارک انداختن بهت باشه 😅😅😅

فروشنده‌هه هم آشنا درومد !!

به من میگه این قده بچه بودی (با دست تا زیر زانوشو نشون میده) 

اون قشنگ میشناخت من و فرشته رو ولی ما نمیشناختیم ! من تعجب میکنم تو اون ماسک چطور مارو شناخته !!! والا من ماسک میزنم عینکم کل صورتمو میگیره ، خودم به زور خودمو میشناسم 😅😅 

خلاصه که همسایه‌ی ۲۵ سال پیشمونم سرم کلاه گذاشت 

تُف به این نامردمی‌ها 😢😢😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
فروشنده‌هه هم آشنا درومد !! به من میگه این قده بچه بودی (با دست تا زیر زانوشو نشون میده)  ا ...

ای واااای 😅😅😅بش میگفتی اونوقتا اینقده بودم حالیم نبود الان اینقده شدم حالیمه داری گول میمالی سرم هااااااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

باع...
ای واااای 😅😅😅بش میگفتی اونوقتا اینقده بودم حالیم نبود الان اینقده شدم حالیمه داری گول میمالی سرم ...

شرط میبندم من بزرگتر از اون بودم 😅😅 

یعنی شیییی؟؟!!!😅😅

هیشیییی 😅😅😅

جریان داره 😂😂

خداروشکر 😍😍 یادمه گفتی خیلی خفیف شده و مثل سرماخورگیه براش

نه مثل سرماخوردگی نبود 

خیلی نب داشت 

دلپیچه

مدفوعش یطوری بود

خدا رحم کرد

از همه دور باشه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

سلام بچا

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
قینوم چی ؟؟؟بزار رو قینوم 😂😂😂😂😂😂 بقول شاعر که میفرمایند : سرتو بزااااار رو قینوم خوابت بگییی ...

اخر این قینوم تو رو نفهمیدم چیه😕

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊