2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105326 بازدید | 18988 پست
همشو به توصیه خریدم وگرنه خودم هیچی حالیم نی 😂😂😂

نه چیزای خوبی خریدی آفرین💪

سهامای بزرگ ریسکشون کمتره حتی تو اصلاح و اینا آدم یه اطمینانی داره که برمیگرده ولی سهمای کوچیک یهو میبینی ورشکسته میشه یا حتی الانم بعضی سهما هستن اصلا کارخونه درش بستس ولی داره معامله میشه واسه همین اینا خوب نیستن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من به مححححض رفتن اونور آب یه تیشرت گشششادو یه شلوارک ویلونی و صندل میندازم توک پام را میفتم تو خیاب ...

منم بیشتر دوست دارم‌موهام باز باشه خیلی حال میده 

بیچاره زیر شال و مقنعه خفه میشه🥺

ببین چه چیزای مسخره ای واسمون آرزو شده🤦‍♀️

مرسییی اینو همون خانومه فرستاد واسم تو تن خیلی قشنگه

انقدر مانتوها بی در و پیکر شدن که وقتی مانتو دکمه دار میبینم ذوق میکنم 😅😅😅

مبارکت باشه 😍😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
راستی برای امضاتم فرستادم ها نه یکی خیلی بیشتر تر 

فیلی ازون مانتو که گذاشتم که خریدم و تو هم داشتی ، تو حراجی شده ۹۰ تومن 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بخخخخدا من هرررو از برررر تشخیص نمیدم میگن این خوبه میخرم حتی نمیدونم اینده اش چی میشه جالبه که هررر ...

میدونی چرا چون فقط تو منفی میشه خرید همه میگن بخرید تو مثبت کسی نمیفروشه که،،،تازه منفی بزنه بعد ی مدت مثبت میشه باید صور بشی ب هیچ عنوان نفروش

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
خاک تو مخت نشه ققی 🤣🤣🤣🤣 چه فکرت دلنشین بودا 😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂 چ کنیم خوووو

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
راستی برای امضاتم فرستادم ها نه یکی خیلی بیشتر تر 

قربونت فیلی من😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 منم برات فرستادم خوشگل خاله🌹🌹🌹🌹🌹😀

انقدر مانتوها بی در و پیکر شدن که وقتی مانتو دکمه دار میبینم ذوق میکنم 😅😅😅 مبارکت باشه 😍😍

آره دقیقا 

اصلا خیاط لازم نداره خیلیاش چند متر پارچه رو میندازن رو هم کنارشو میدوزن میشه مانتو 😐 من خیلی بدم میاد 

خاله هامم هی میگفتن خوبه دکمه داره   

انقدر مانتوها بی در و پیکر شدن که وقتی مانتو دکمه دار میبینم ذوق میکنم 😅😅😅 مبارکت باشه 😍😍

😂😂

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
فیلی ازون مانتو که گذاشتم که خریدم و تو هم داشتی ، تو حراجی شده ۹۰ تومن 

سلام سلام ب همگی عه مبارکه هم مانتو تو هم سونی جون ب خوشی بموشید 

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
مرسی عزیزززم🥰🥰

فدات چطوری سونی؟ چ خبر از ویتامینت؟