2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105325 بازدید | 18988 پست
اگه مثلا شوهرخاله ای چیزی باشه اوکیم ولی غریبه حس میکنم اصلا جنبه ندارن منم دوست ندارم کسی نگاه بد ک ...

سونی خارجو میگی ؟ کشورِ دیگه که نگاه بد ندارن ! مگه حالا بخوای با بیکینی وسط شهرشون بگردی 😅😅

من کلا جلوی فامیل حجاب ندارم

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سونی خارجو میگی ؟ کشورِ دیگه که نگاه بد ندارن ! مگه حالا بخوای با بیکینی وسط شهرشون بگردی 😅😅 م ...

نه دیگه ایرانو میگم جنبه ندارن 

من جلوی شوهرخاله هام اون جوریم ولی بقیه یا مانتو یا لباس بلند و تونیکی چیزی

ولی دخترعموهام جلوی شوهرخواهراشون چیزی سر نمیکنن

نمیدونم واقعا یه فازیه😐 من خودم خیلی دوست دارم راحت بگردم نه لختی پختی ولی معمولی آخه مو چیه که باید پوشوند😕😕  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه دیگه ایرانو میگم جنبه ندارن  من جلوی شوهرخاله هام اون جوریم ولی بقیه یا مانتو یا لباس بلند ...

آهان ... 

واقعا این شال و روسری دردسره 

چیه آخه ! هی باید دستت بهش باشه 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
لخت و پتی نمیپوشم ولی شال اینارو نمیدونم🤨🤨 یه جورایی عادت کردم مثلا الان بگن آزاده نمیتونم بیرون ...

من به مححححض رفتن اونور آب یه تیشرت گشششادو یه شلوارک ویلونی و صندل میندازم توک پام را میفتم تو خیابونا و با موهای باااااز نففففس میکشم هااااااا

باع...
شرتی شپرتی گرفتوم 😅😅😅

اررررررره جون خودت😂😂😂😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
بمیرم 😔 بمیره 😒

تو نمیر اون بمیره😂 

با تصادف

دیه شو بگیرم😳

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊