2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105329 بازدید | 18988 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه بدونی چه صفای میلیونیه فروشی درست کرده بودن تو پالایشیا کللللا از چنگ مردم دراوردن 😂😂😂حالا خی ...

آره بابا همش چک‌ میکردم🤣🤣

آخرشم که خبر جدید اومد همش داشت میریخت

ولی خودم تصمیم درستی گرفتم 🤔 درسته امروزم منفی بود ولی ۲هزار و ۵۰۰ فقط ضرر کردم

اگه بابام پول داشت حتما میخرید 

خبر افزایش سرمایه شپنا کم کم داره بوش میاد 

من اول خواستم شبریز بخرم بعد دیدم خب افزایش سرمایه خیلی سود زیادتری میده دوباره شپنا گرفتم

ببینم میتونم با پولش ماشین و گوشی بگیرم یا نه🤣🤣

سلام ننه جون عیدت مجدد مبارک 😘😘😘

عید توهم مبارک جیگر😍

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
آره بابا همش چک‌ میکردم🤣🤣 آخرشم که خبر جدید اومد همش داشت میریخت ولی خودم تصمیم درستی گرفتم 🤔 د ...

ایششششاالهههه البته من خیلی خیلی تعداد کمی از هر کدوم میگیرم ها چون دستم پر نیست 

باع...
شپنا و شبندر و وغدیر و فولاد

فیلی جون داری کم کم تبدیل میشی به گرگ والستریت😄😄😄

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
ایششششاالهههه البته من خیلی خیلی تعداد کمی از هر کدوم میگیرم ها چون دستم پر نیست 

آخه من خیلی زیاد گرفتم🤣🤣🤣

وسعم در حد ۱۰۵ تا شپنا بود😂😂 

ولی اشکال نداره کم کم اضافه میکنی دیگه همش که یهو نمیشه 

همیشه به احساساتش حسودیم می شد ... احساساتی که از بروز دادنش هیچ ترسی نداشت ... اگه می خندید از ته دل بود ... اگه غمگین می شد بغضش رو نمی خورد ...

نمیدونم چه بلایی سر زندگیش اومد که گوشه نشین شد ...

نه جایی می رفت ؛ نه کسی رو تو خلوتش راه می داد

یک سال ازش بی خبر بودم تا اینکه تو یه دورهمی اتفاقی دیدمش

دیگه خبری از اون خنده های همیشگیش نبود

یه گوشه تنها پیداش کردم و گفتم معلوم هست کجایی؟

بغض گلوش رو خورد و گفت درگیر بودم ... نذاشت بپرسم درگیر چی ...

گفت عوض شدم نه ؟ نگاش کردم و گفتم : خیلی ... بی‌روح شدی ... چی شد اون همه احساسات ؟

پوزخند زد و گفت : خیلی وقته دیگه نه چیزی خوشحالم می کنه نه ناراحت ... دیگه کسی دلم رو نمی لرزونه ... نه بودن کسی دلخوشم می کنه نه رفتن کسی غمگینم ... می دونی من به جایی رسیدم که بهش میگن بی حسی !

وقتی بهش گفتم مگه میشه تو یه سال و این همه بی‌حسی؟ نگام کرد و گفت : یه سال نه ... یه اتفاق و این همه بی حسی .. فقط یه شب تا صبح طول کشید !

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
شپنا و شبندر و وغدیر و فولاد

اووووووووووو واردیا

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊