2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105349 بازدید | 18988 پست
تو چند خریدی مانتوتو فیلی جمعه‌ی دو هفته پیش یه سر رفتیم بیرون . یه مغازه دورافتاده و گَرد گرفته ...

اورا ایندوتا رو ببین

قیمتشو بببن.دوتا فروشگاه مجازی.از یه عکس استفاده کردن یعنی تامین کنندشون یه نفره.قیمتاشون متفاوت۶.یکی گفت انقدرام زیاد نیست.ولی من میگم بگو هزار تومن.اونی که داره گرونتر میده واسه چی میده؟همین یه کفش ساده رو بگیر تا تهش برو..

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اخ که دلم واسه تا کرج و تهران رفتنم لک زده 

من دلم برای بقالی رفتن هم تنگشده

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اورا ایندوتا رو ببین قیمتشو بببن.دوتا فروشگاه مجازی.از یه عکس استفاده کردن یع ...

آره بابا ! حالا میگیم این کوچیکشه ... 

ببین اون‌سری رفتیم واسه فرشته یه شلوار بخریم . یکیو خوشش اومد برداشت پرو کنه (۲۶۰ تومن) . فروشنده گفت نه این مرجوعیه . نشون داد ، شلواره پایینش نخ کش بود (به هیچ عنوان مشخص نبود!) برای همین مام متوجه نشدیم . من گفتم باشه همینطوری چند ؟ گفت ۱۰۰ !!!!

گفتم ارزونتر بده بردارم . گفت ۱۰۰ تومن خریدمو دارم بهتون میدم 

فکر کن ! ۱۶۰ تومن داشت رو شلوار میخورد !!!!

که البته همون ۱۰۰ خریدم ازش 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
من دلم برای بقالی رفتن هم تنگشده

ممنی منم هیشششششی نلفتم بخلم

کلا 4 5 بار لفتم بیلون بازو رو دیدم و کتاب خریدم 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
آره بابا ! حالا میگیم این کوچیکشه ...  ببین اون‌سری رفتیم واسه فرشته یه شلوار بخریم . یکیو خوش ...

خواهر دوستم تولیدی داره میگه تو حجم زیاد بذاشون دونه ای نهااااایتا 50 تومن میفته مانتو

بعد همونو ما مغازه 500 اینا میخریم

دوستم که کم پیش میاد مانتو و لباس مجلسی اینا بخره مامانش بافتنیارو میبافه بقیه مواردم خواهرش میدوزه 

لباس تو خونه بیشتر خرید میکنه وگرنه همش در حال پارچه خریدنه 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
خواهر دوستم تولیدی داره میگه تو حجم زیاد بذاشون دونه ای نهااااایتا 50 تومن میفته مانتو بعد همونو ما ...

نچ نچ نچ ! فکر کنم این مانتو ۲۰۰ تومنیا که ما میخریم ۲۰ تومنه 😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

@افتابگردونم سلام خوبی ؟

@افتابگردونم   سلام خوبی ؟

سلام اوری جان😘😘😘😘

ممنونم از احوالپرسیت 😍😍😍😊

خدارو شکر خوبم...معمولا خاموش میام سر میزنم☺

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
سلام اوری جان😘😘😘😘 ممنونم از احوالپرسیت 😍😍😍😊 خدارو شکر خوبم...معمولا خاموش میام سر میزنم☺

خب خداروشکر 😚😚😚

خب خداروشکر 😚😚😚

قربونت برم من😊😍

تو چطوری خوبی 🤗🤗🤗🤗

تو هم بورس باز شدی یا فقط فیلی رفته سراغ بورس😁😀

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
قربونت برم من😊😍 تو چطوری خوبی 🤗🤗🤗🤗 تو هم بورس باز شدی یا فقط فیلی رفته سراغ بورس😁😀

نه من فعلا پول ندارم 😅 در حال حاضر فیلی رفته تو گود 😄 💪💪💪

نه من فعلا پول ندارم 😅 در حال حاضر فیلی رفته تو گود 😄 💪💪💪

انشالله که موفق باشه و پولش از پارو بالا بره😊🤗

سلام سونی ی پیج بود برای هیر تامین؟؟؟ادرس پیجشو داری

سلام ایستاده جون هیرویت ویتامینای گروه ب داره

بجای قرص برو سبوس برنج بخر شبا قبل خواب یا صبح ناشتا یه ق . م بریز تو لیوان ابجوش بریز روش 5 تا 10 دقیقه بمونه بعدش یا صافش کن بخور یا همونجوری با تفاله هاش برای منکه عالیه هم برای یبوست هم برای موها هم لاغری چون پر از فیبره من عسل یا نبات نمیزنم چون برای لاغری شکمم میخوام دیگه هیچی نمیزنم بهش

انصافا عالی بوده برام

حتما حتما هم بسته بندی شدش رو بگیر کیلویی ممکنه قارچ داشته باشه

و اینکه حتما سبوس برنج باشه نه شلتوک

جوشوندش تاثیرش از ریختن تو ماست و غذا بیشتره ارزونتر و به صرفه تر از قرصم هست

سلام سونی ی پیج بود برای هیر تامین؟؟؟ادرس پیجشو داری

سلام عزیزم 

الان یادم نیست ولی میگردم بهت میگم 

یه چیز دیگم هست شبیه پاستیل خرسیه اونو دیدی؟

فکر کنم نتیجه های اون بیشتر بوده 

یکم از هیرتامین گرون تره