2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105302 بازدید | 18988 پست
ویتامین میگفت نرو بذار خودم باشم هم یادت بدم هم راحت ببرم بیارمت هم آشنا دارم  ولی نمیتونم صبر ...

نه بابا ویتامین که بنده خدا درگیره ... تو برو 

بعدش که گواهی نامه گرفتی با هم میرین بیرون فقط راه و چاهو یادت بده

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😒😒😒😒😒😒😒 یاد دخترعموم افتادم  یه ذررررررره شکم داشت هر روز میرفت جلو آیینه نگاه میکرد م ...

اتفاقا الان آجی بزرگم میگفت تو که نه شکم داری نه پهلو 

میخوای چیکار بزنی !؟؟؟

ببین دلم میخواد تخخخخخختِ تخخخخخت شه

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
آهان🤔🤔 من خاردارشو دیده بودم

نکنه این آب نکنه !

نه به نظرم خوبه ! همون اول میخواستم بگم ۱۰۰ خوبه  ولی حالا من اگه فردا خواستم برم دنبال رمم ...

جنس خیلی مهمه که خب من اصلا تو این مورد نمیتونم تشخیص بدم 

شاید مثلا عین همین مدل یکی باشه زود رنگش بره یا تیره شه یا چیز میزاش کنده شه یکی هم هیچیش نشه چند سال سالم بمونه 

خب دومی گرون ترم باشه قطعا بیشتر ارزش خرید داره 

جنس خیلی مهمه که خب من اصلا تو این مورد نمیتونم تشخیص بدم  شاید مثلا عین همین مدل یکی باشه زود ...

نه بابا من دقیقا میدونم این از کدوم جنسیاس

نه بابا ویتامین که بنده خدا درگیره ... تو برو  بعدش که گواهی نامه گرفتی با هم میرین بیرون فقط ...

الان که نه بعد نامزدی منظورش بود 

خدا کنه افسرده ای چیزی نشه به اندازه کافی تحمل کردم 🤦‍♀️

اتفاقا الان آجی بزرگم میگفت تو که نه شکم داری نه پهلو  میخوای چیکار بزنی !؟؟؟ ببین دلم میخواد ...

من قبلا خونده بودم که زنا برای نگهداری بچه پوست شکمشون یه لایه دیگه داره حالا نمیدونم چقدر درسته ولی اون یه ذره فکر نکنم چربی باشه مثلا با ورزش چون عضله میشه سفت میشه 

یعنی به نظرم عبارت آب شدن در مورد تو صحیح نیست😂😂

الان که نه بعد نامزدی منظورش بود  خدا کنه افسرده ای چیزی نشه به اندازه کافی تحمل کردم 🤦‍♀️

به نظرم هر چیزی حد تعادل داره 

دوست ندارم آدمایی رو که برای عشق و دوست داشتنِ بقیه ارزش قاءل نمیشن و فققققط به فکر خودشونن ! بابا آدم تا یه حدی میتونه نازتونو بخره ! والا دفعه‌ی دوم دیگه کششی وجود نداره !!! ویتامینو نمیگمااااااا

بابا خب مگه من کشتمش که با منم سرِ جنگ داری و بی‌اهمیتی و ... ؟؟؟

حالا مثلا انگار آسمون پاره شده و یقه‌ی اینو چسبیده (بارم میگم منظورم ویتامین نیستا) 😅😅😅

سلام صبح بیخر چه خبرا خوشگلا چرا تاپیک تعطیل شد دوست جونا اگر قرص کبد خوردید کدوم بهتر بوده برات ...

سلتم یاسی جون خوبی؟قرص کبد برای کبد چرب منظورته؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
یعنی هیچیش نمیشه؟😌😌

نچ 

البته کرم فکر کنم نباید بهش بخوره ! ولی باز خودِ فروشنده راهنماییت میکنه . حتما بپرس