2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105306 بازدید | 18988 پست
واسه ما دوربین داره  من فقط برگه میذارم تو جامدادیم بعد پاسخ برگ که میدن سریع میذارم بین برگه ...

آفرین 😅😅😅

من ازینا بودم که دست و پام میلرزید واسه تقلب 😅😅

ولی یه بار تو دبیرستان گوشی بابامو بردم 😎😎😎

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
😂😂😂 دمت گرم واسه ما مراقبا شبیه سربازای صدامن بچه های هر کلاس کلا تو یه کلاس امتحان میدن مراقبم ب ...

کلاس که راحت تره 

البته الان گیج میزنم وقتایی که کلاسام انقلاب بود اونجا برگزار میشد تو سال بود و دوربین داشت 

ولی دانشکده خودمون تو کلاسه 

اگه جلو نیفتم میشه تقلب کرد 

ترم ۳ یه درسو همشوووووو تقلب کردم هی از این ور اون ورم تو برگه جواب مینوشتن میدادن پخش میکردیم بین خودمون عالی بود😂😂😂😂    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین 😅😅😅 من ازینا بودم که دست و پام میلرزید واسه تقلب 😅😅 ولی یه بار تو دبیرستان گوشی بابامو ...

منم میترسم باو ولی مجبووووورم😂😂😂

من راهنمایی بودم خییلییییی تقلب میکردم 

یه بار سر دینی من هرچی بیشتر از دو خط بود و تو برگه نوشتم شد ۳۵ تا برگه کوچیک پشت و رو رییییز

از شانس  افتادم گوشه ته کلاس😌😌😌

یه بارم ۴ام ابتدایی نقشه های جغرافی رو بریدم با خودم بردم باز افتادم ته و گذاشتم رو صندلی کنارم که اون ورش دیوار بود کسی نمیدید آقا دستم خورد بهش زرت همش ریخت پخش و پلا شد😂😂😂😂  

خودمون خواستیم ... چون دیگه نمیخوایم در مورد مو و پوست و ... صحبت شه

اهان 

پس منم دیگه در مورد پوست مو حرف نزنم ؟؟؟؟ عزیزززززززززززززززززززززززززززززمی

عزیزمی 

خوب بود که

1400/02/12** من دیگه ازت چیزی نمی خوام**
منم میترسم باو ولی مجبووووورم😂😂😂 من راهنمایی بودم خییلییییی تقلب میکردم  یه بار سر دینی من ...

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اجازه دارم سوال مو بپرسم

بپرس دیگه . چه میشه کرد ، یه یاسی که بیشتر نداریم 😍😍

بچه ها شما تا حالا سرکه سیب زدید به موهاتون  

من مخلوط سرکه سیب و وروغن میزنم به موهام قبل حمام 1 ساعت می مونه بعدش میرم حموم  

وقتی میام از حموم موهام خشک شد و میخام شونه کنم یه چیزی ریز ریز مو خرده میرزه  

یعنی موخوره هستن.  

کسی تجربه داره  

مرسی کسی میدونه بهم بگه   

1400/02/12** من دیگه ازت چیزی نمی خوام**
وای منکه عاااااشق لباسات شدم نعلتییییییی 😍😍😍 موهاششششوووووو🤩🤩🤩🤩🤩خیلی خوش استایلی که عبضضضضی

قربونت جیگر 😍😍😍😍😍😍

به لطف چند سری ماکو که رفتم اینارو دارم وگرنه عین چنگیز بود تیپم😂😂😂