2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105301 بازدید | 18988 پست
یمدت پارسال رژیم گرف اما هی زیر فکش پوستش شل میشد وقت نمیکرد خیلی اصولی پیش بره الان رفته پیش دکتر ...

آهان آره پوست شل میشه خیلی بد میشه با ورزش خیلی خوبه

ایشاالله😍😍😍😍

تو تلوزیون نشون میدن بعد میگیم عههه شوهر خواهرمونههه

نه مربیش گفته برای فکش انجام بده چون قبلا یبار دررفته که سفت و محکم شه هی مدام در نره تو این دوسال خ ...

خب من نفهمیدم چطوری انجام میشههههه

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان آره پوست شل میشه خیلی بد میشه با ورزش خیلی خوبه ایشاالله😍😍😍😍 تو تلوزیون نشون میدن بعد میگ ...

😂😂😂 شوهر خواهر

من مطمئنم برنده میشه از 7 سالگی ورزش کرده همه براش مثل پَر میمونن 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
آهان آره پوست شل میشه خیلی بد میشه با ورزش خیلی خوبه ایشاالله😍😍😍😍 تو تلوزیون نشون میدن بعد میگ ...

😅😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

وحشیانه گشنمه 😅😅😅

بقره سریع نتیجه میده بعد سونی یه چیزی قطع که میکنی سابو تازه نتایجشو نشون میده خیلی خوبه😁😁 من الان ...

پس چرا پلکم لیفت نشد ☹☹☹

همش میرفتم تو پیج الناز گلرخ همزمان گوش میکردم 

وای امروز استاد ما میگفت نظرسنجی میکنه اگه حضوری بود که طبق روال عادی اگه مجازی بشه ۱۰۰ تا سوال طرح میکنه از اونا شفاهی از هر نفر رندوم ۳ ۴ تا میپرسه 😐😐

بهش گفتم شفاهی وقت نداریم فکر کنیم سخت تر میشه گفت اصل امتحان شفاهیه شما باید سریع جواب بدی 

دستش درد نکنه به جای این که بهتر کنه بدتر میکنه 😑😑😑

اون یکیییییی چند روز پیش ۴۵۰ صفحه جزوه انگلیسی فرستاده تازه شروع کرده تر و تر فیلم‌میذاره تو سایت 🤯🤯🤯  

خب من نفهمیدم چطوری انجام میشههههه

😅😅 دراز بکش دراز نشست برو اماااا فقط سرتو بالا بیار و یکم شونه هاتو 

کف دستاتو بجای اینکه بذاری بغل گوشت بزار رو پیشونیت دستات مثل وزنه عمل میکنه

یدونه دیگشم اینه دراز بکش سرت رو به بالا باشه حالا یکم سرتو بیار بالا شونه هاتم بیاد بالا سرتو به چپ و راست بچرخون تند تند انگار داری چپ و راستتو نگاه میکنی

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
پس چرا پلکم لیفت نشد ☹☹☹ همش میرفتم تو پیج الناز گلرخ همزمان گوش میکردم  وای امروز استاد م ...

یا خداااا منم حجم درسام زیاده همشم خوندنیه من حل کردنی بیشتر دوس دارم ارشد همش تئوریه 

ما هم حفظی داریم هم حل کردنی هم عملی  تنوع زیاده 😊😊😊

😅😅😅 من دوس داشتم مجازی باشه تقلب کنیم😂😂😂 من تاحالا امتحان پایانی تقلب نکردم انقدررر تابلوام

😅😅😅 من دوس داشتم مجازی باشه تقلب کنیم😂😂😂 من تاحالا امتحان پایانی تقلب نکردم انقدررر تابلوام

واسه ما دوربین داره 

من فقط برگه میذارم تو جامدادیم بعد پاسخ برگ که میدن سریع میذارم بین برگه ها  هی از لاش نگاه میکنم😂😂

واسه ما دوربین داره  من فقط برگه میذارم تو جامدادیم بعد پاسخ برگ که میدن سریع میذارم بین برگه ...

😂😂😂 دمت گرم واسه ما مراقبا شبیه سربازای صدامن بچه های هر کلاس کلا تو یه کلاس امتحان میدن مراقبم بالا سرشون

دانشگاه قبلیم سالن بودیم همه مثل کنکور بود 

😅😅 دراز بکش دراز نشست برو اماااا فقط سرتو بالا بیار و یکم شونه هاتو  کف دستاتو بجای اینکه بذ ...

ایول گرفتم 😍😍😍😍