2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105300 بازدید | 18988 پست
واسه ما دوربین داره  من فقط برگه میذارم تو جامدادیم بعد پاسخ برگ که میدن سریع میذارم بین برگه ...

آفرین 😅😅😅

من ازینا بودم که دست و پام میلرزید واسه تقلب 😅😅

ولی یه بار تو دبیرستان گوشی بابامو بردم 😎😎😎

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
😂😂😂 دمت گرم واسه ما مراقبا شبیه سربازای صدامن بچه های هر کلاس کلا تو یه کلاس امتحان میدن مراقبم ب ...

کلاس که راحت تره 

البته الان گیج میزنم وقتایی که کلاسام انقلاب بود اونجا برگزار میشد تو سال بود و دوربین داشت 

ولی دانشکده خودمون تو کلاسه 

اگه جلو نیفتم میشه تقلب کرد 

ترم ۳ یه درسو همشوووووو تقلب کردم هی از این ور اون ورم تو برگه جواب مینوشتن میدادن پخش میکردیم بین خودمون عالی بود😂😂😂😂    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آفرین 😅😅😅 من ازینا بودم که دست و پام میلرزید واسه تقلب 😅😅 ولی یه بار تو دبیرستان گوشی بابامو ...

منم میترسم باو ولی مجبووووورم😂😂😂

من راهنمایی بودم خییلییییی تقلب میکردم 

یه بار سر دینی من هرچی بیشتر از دو خط بود و تو برگه نوشتم شد ۳۵ تا برگه کوچیک پشت و رو رییییز

از شانس  افتادم گوشه ته کلاس😌😌😌

یه بارم ۴ام ابتدایی نقشه های جغرافی رو بریدم با خودم بردم باز افتادم ته و گذاشتم رو صندلی کنارم که اون ورش دیوار بود کسی نمیدید آقا دستم خورد بهش زرت همش ریخت پخش و پلا شد😂😂😂😂  

خودمون خواستیم ... چون دیگه نمیخوایم در مورد مو و پوست و ... صحبت شه

اهان 

پس منم دیگه در مورد پوست مو حرف نزنم ؟؟؟؟ عزیزززززززززززززززززززززززززززززمی

عزیزمی 

خوب بود که

1400/02/12** من دیگه ازت چیزی نمی خوام**
منم میترسم باو ولی مجبووووورم😂😂😂 من راهنمایی بودم خییلییییی تقلب میکردم  یه بار سر دینی من ...

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اجازه دارم سوال مو بپرسم

بپرس دیگه . چه میشه کرد ، یه یاسی که بیشتر نداریم 😍😍

بچه ها شما تا حالا سرکه سیب زدید به موهاتون  

من مخلوط سرکه سیب و وروغن میزنم به موهام قبل حمام 1 ساعت می مونه بعدش میرم حموم  

وقتی میام از حموم موهام خشک شد و میخام شونه کنم یه چیزی ریز ریز مو خرده میرزه  

یعنی موخوره هستن.  

کسی تجربه داره  

مرسی کسی میدونه بهم بگه   

1400/02/12** من دیگه ازت چیزی نمی خوام**
وای منکه عاااااشق لباسات شدم نعلتییییییی 😍😍😍 موهاششششوووووو🤩🤩🤩🤩🤩خیلی خوش استایلی که عبضضضضی

قربونت جیگر 😍😍😍😍😍😍

به لطف چند سری ماکو که رفتم اینارو دارم وگرنه عین چنگیز بود تیپم😂😂😂