2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105301 بازدید | 18988 پست
سلاااااام به همگیییی خبببب عرضم به درزتون کهههه بعله فکم زاویه دار میشه بازو صورتش زاویه دار شده و ...

یعنی کلا تغییر کرد؟

من فرم صورتم یه جوریه از نیم رخ زیر فکم کوتاهه دوست داشتم چونم جلوتر باشه  نمیدونستم تو زیبایی تاثیر داره 

زیرشم دوست دارم سفت تر بشه که جمع بشه فک و گردنم زاویه داشته باشه 

یعنی زاویه فک مهم نیست خیلی چونه و گردن بیشتر مهمه 

چون فکر میکنم قسمت فکم بیشتر شه بدتر پهن میشه صورتم

هر روز ۱۰۰ بار این کارو میکنه؟

کدوم درز🤤🤤🤤اول بدونم بعد ب بقیش گوش میدم

درز جلو😂🙊😂

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام  عکس نداری از مدل انجامش ؟

نه مربیش گفته برای فکش انجام بده چون قبلا یبار دررفته که سفت و محکم شه هی مدام در نره تو این دوسال خیلی هرز شده بود هی جابجا میشد

الان زاویه دارم شده😁😁😁 من با یه ادم جدید دارم قرار میزارم کلیم از سنش کم شده از وقتی اب کرده😂😂

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
😅😅😅😅

قر میکنماااااااا مگه میشه اتفاقی بیفته منو بی خبر بذارید 

یعنی کلا تغییر کرد؟ من فرم صورتم یه جوریه از نیم رخ زیر فکم کوتاهه دوست داشتم چونم جلوتر باشه   ...

اره روزی صدتا برای فرم گردن و استخونای ترقوه میگن چی میگن اونام خیلی خوشگل میشن 

البته تو کمتر بزن برای استارت قبلشم حتما گرم کن

عکس فکشو داری؟😅😅😅

نه تماس تصویری بود عکس ندارم چونش گرد بود خب صورتشم تپل بود الان چونشم فرم گرفته صورتشم یکم لاغر شده

اره روزی صدتا برای فرم گردن و استخونای ترقوه میگن چی میگن اونام خیلی خوشگل میشن  البته تو کمتر ...

حله دمت گرم 

الی من حس میکنم از یه زمانی زیر چشمم استخون داره

شستنی حس میکنم قبلا ابن جوری نبود انگار قوی شده استخون محکم داره

نمیدونم چی باعثش شده

نه تماس تصویری بود عکس ندارم چونش گرد بود خب صورتشم تپل بود الان چونشم فرم گرفته صورتشم یکم لاغر شده

آهان 

احتمالا بیشتر چون لاغر شده تغییر کرده 

من سال کنکور چاق شده بودم غبغب درآورده بودم خیلی بد شده بود😂😂😂

حله دمت گرم  الی من حس میکنم از یه زمانی زیر چشمم استخون داره شستنی حس میکنم قبلا ابن جوری نب ...

ینی چی؟؟ینی فرم گرفته؟؟ لیفت گوش میدی؟؟

آهان  احتمالا بیشتر چون لاغر شده تغییر کرده  من سال کنکور چاق شده بودم غبغب درآورده بودم ...

یمدت پارسال رژیم گرف اما هی زیر فکش پوستش شل میشد وقت نمیکرد خیلی اصولی پیش بره

الان رفته پیش دکتر ورزشی رژیم ورزشی داده بهش خودشم 3 برابر بیشتر از تایم دکتره ورزش میکنه

دعا کنید تو انتخابی تیم ملی قبول شه مردادماهه

ینی چی؟؟ینی فرم گرفته؟؟ لیفت گوش میدی؟؟

فرم صورتم عوض نشده ها ولی دست میزنم قشنک استخونشو حس میکنم که قبلا به این زیادی نبود

من یه هفته ۱۰ روز بقره گوش کردم چند وقت پیش

فرم صورتم عوض نشده ها ولی دست میزنم قشنک استخونشو حس میکنم که قبلا به این زیادی نبود من یه هفته ۱۰ ...

بقره سریع نتیجه میده بعد سونی یه چیزی قطع که میکنی سابو تازه نتایجشو نشون میده خیلی خوبه😁😁 من الان سه روز قطع کردم تا اواخر هفته دو تیر نمیتونم گوش بدم امتحان دارم

امتحانامم گفتن تهران قرمز نیس باید تو قزوین امتحان بدم سوالا رو فکس میکنن برای دانشگاهی که اینجا انتخاب میکنم