2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105303 بازدید | 18988 پست
ولی خب همه مجلسی طور بودن دیگه به نظرت من اسپورت بودم بد بود؟

نه بابا چه بدی ؟!؟

حالا چرا اون پیراهنی که از ... خریدی رو نپوشیدی ؟ 

یادم نی کجا خریدی ! از جلفا ؟؟ 

اون خوشگله

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

سلاااااام به همگیییی

خبببب عرضم به درزتون کهههه بعله فکم زاویه دار میشه

بازو صورتش زاویه دار شده ورزش میکنه روزی 100 تا اون حرکتو میره الان 3 4 ماهه 30 کیلو کم کرده اصلا غبغب نیاورده خداروشکر 

دراز میکشی دستتو میذاری رو پیشونی وزن دست باید فشار بیاره

بعد به حالت دراز نشست زدن فقط سرتو بلند میکنی

یدونه دیگم که تو همین حالت بدون اینکه دستتو بذاری رو صورتت صورتتو چپ و راست میچرخونی پشت سر هم و تند تند

برای زاویه سازی فک و چونه و خوش فرم کردن گردن و استخونای اطراف گردن خیلی خوبه من سختم بود این حرکت فک ادم یجوری میشه😅

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلاااااام به همگیییی خبببب عرضم به درزتون کهههه بعله فکم زاویه دار میشه بازو صورتش زاویه دار شده و ...

کدوم درز🤤🤤🤤اول بدونم بعد ب بقیش گوش میدم

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
خواهرزاده‌ی من رفت کلاس خودآرایی 

منم واجبه برم یه ابرو نمیتونم بردارم😅😅 همشم عطسم میگیره 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
سلاااااام به همگیییی خبببب عرضم به درزتون کهههه بعله فکم زاویه دار میشه بازو صورتش زاویه دار شده و ...

سلام 

عکس نداری از مدل انجامش ؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نه بابا چه بدی ؟!؟ حالا چرا اون پیراهنی که از ... خریدی رو نپوشیدی ؟  یادم نی کجا خریدی ! از ...

ماکو 

اون مدل عروسی ایه که عروسیم نرفتم 😩😩😩

۳تا لباس مجلسی خفن نپوشیده دارم😩😩

ولی خب آخه یه چیزم بود من پاشنه بلندم خیلی بلنده نمیتونم بپوشم نمیتونستمم برم بخرم واسه همین گفتم یه چیز بپوشم که پاشنه بلند نخواد 

اوهوم همون که حدس میرنی دوفتی مطمینی اونطولی میشه. الان اونطولی شده🤣🤣

چه رمزیییی خو به منم بوگووو نمیگی اینجا پر از فوضوله اذیت میشیم؟؟

یه چیزی بهم گفت الان گفت مامان بزرگش اموالش میرسه به نوه ها 😐😐 

حتما وصیت کرده چه با فکر بوده به بچه ها سامون داده بقیشم داده نوه ها

ماکو  اون مدل عروسی ایه که عروسیم نرفتم 😩😩😩 ۳تا لباس مجلسی خفن نپوشیده دارم😩😩 ولی خب آخ ...

اوکی پس عالی بود همون 😍

اونسری دیدم اون چیزه تو کشو نی 😅😅😅😅😅

چییییییی؟؟؟؟

چییییییی؟؟؟؟

😅😅😅😅