2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105306 بازدید | 18988 پست
ربطی نداره کلا تقسیم میشه مگه وصیت شده باشه

آهان خوبه 

گفتم الان اون دختره میره غارت میکنه 😒😒😒

دیشب مثل این که گفتن اینو بعد ویتامین گفته یه بخشیش باید صرف باقی الصالحات بشه 😡😡

یعنی خیرات نه یه کاری که همیشه ثوابش بهش برسه

باو منم نمیزنم 😂😂 دانشگاه انقدر بی چیز میرم دوستم منو دیده بود شاخ درآورده بود دخترعمومم همین طور ...

عوووووو یسسسسسس

من از حداقل امکانات حدددداکثر استفاده رو‌میکنم 

من ؟؟؟نه بببااااو همش رنگ و لعابه 🤣🤣🤣🤣

باع...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عوووووو یسسسسسس من از حداقل امکانات حدددداکثر استفاده رو‌میکنم  من ؟؟؟نه بببااااو همش رنگ و ل ...

واسه من بدیش اینه جایی نمیرم بخوام آرایش کنم مثلا با دوستی چیزی بدم بیرون یا تند تند دعوت شم یا با ویتامین برم خیلی کم پیش میاد 

من عید پارسال ۸۰۰ تومن لوازم آرایش گرفتم یعنی پولمو ریختم دور نصفش که گم شد بقیشم استفاده چندانی نداشت برام و میمونه و تاریخشون میگذره 

بعد ویتامین گفت بیشتر میریم بیرون چون واقعا تا این ترم خیلی سنگین بود اصلا وقت نمیشد

که این اتفاق افتاد😔😔

خونه و طلا فکر کنم تو میدونی طلا فقط به دختر میرسه یا کلا تقسیم میشه؟

نه اصلا نمیدونم !

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
آره  سر حال بودا ولی بیماری زمینه ای داشت نتونست مقاومت کنه

سلام سونی جون خوبی؟

سلام مابقی گلای تو خونه😁

میگم ک تو احیانا اینستا نداری؟ نمیدونی اگه شماره ی یکیو سیو کنیم میفهمیم اینستا دار یا نه؟؟

سلام صبح بیخر چه خبرا خوشگلا چرا تاپیک تعطیل شد دوست جونا اگر قرص کبد خوردید کدوم بهتر بوده برات ...

سلام تاپیک قبلی ؟ اون که پرونده‌ش گفتم که بسته شد !

در مورد قرص هم اطلاعی ندارم

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلام سونی جون خوبی؟ سلام مابقی گلای تو خونه😁 میگم ک تو احیانا اینستا نداری؟ نمیدونی اگه شماره ی ی ...

سلام مرسی تو خوبی؟؟

من چون آشنا تو اینستام ندارم خیلی نمیدونم

ولی فکر کنم سیو کنی یه قسمت داشته باشه که نشون میده 

ولی شاید اون طرفم بفهمه دقیق نمیدونم