2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105306 بازدید | 18988 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزی بهم گفت الان گفت مامان بزرگش اموالش میرسه به نوه ها 😐😐 

چی چی داره حالااااا 😀😁😁😁😁

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
خونه و طلا فکر کنم تو میدونی طلا فقط به دختر میرسه یا کلا تقسیم میشه؟

ربطی نداره کلا تقسیم میشه مگه وصیت شده باشه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بچا منم تا حالا تو عمرم ازاینایی که شما گفتین استفاده نکردم روزانه ضدافتاب رنگی میزنم  مجالس ه ...

باو منم نمیزنم 😂😂

دانشگاه انقدر بی چیز میرم دوستم منو دیده بود شاخ درآورده بود دخترعمومم همین طور فکر نمیکرد بدون آرایش برم دانشگاه 😂😂

من اوایل آرایش ساده میکردم بعد ویتامین گفت دیگه پنکیک نزن اون موقع هنوز دوست نبودیم منم نزدم و وقتی منو دید عین برق زده ها شده بود ولی خب چیزی بهم نگفت 

صورتم خیلی بد بوده انگاری😂😂😂

ولی به لطف اون دیگه نزدم و پوستم بهتر شد خداروشکر 

من بعدش ضدآفتابم نمیزدم نمیدونستم واجبه تقریبا ۱ ونیم ساله شروع کردم 

ولی میدونی اعتماد به نفسم خیلی بیشتر شده شاید هی ایراد بگیرم از خودم ولی برام مهم نیست یکی منو میبینه بگه اه اه این چقدر زشته من فقط دوست دارم خودم نسبت به خودم بهتر بشم

ویتامین باعثش شد

خب هم این که منو بدون آرایش هر روز میبینه و مشکلی با قیافه من نداره و ترسی ندارم از این که یه روز منو هپلی ببینه یه روز سیبیل داشته باشم یه روز دستم یکم پشم داشته باشه و و و

همه اینارو دیده ماشالله😂😂😂😂

و من دوست دارم برای تنوع و این که محتاج آرایشگاه نباشم آرایش یاد بگیرم و به شدت علاقه مند به مراقبت پوست و مو هستم چون دوست دارم طبیعی هم خوب باشم 

درضمن تو خودت آرایش شده خدادادی ای نیازی نداری😁😁😁😁😁😁😁

برو حالشو ببر😌😌😌😌

ربطی نداره کلا تقسیم میشه مگه وصیت شده باشه

سلام ننه جون خوبی ابجی جونم خوبه ؟هعععی روزگار یزمانی عکس سفره ی خوشگل مشگل میزاشتی برامون حالا عکس تنبون ابجی در حال گشاد سازی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

باع...