بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دلم خون شد عزیزم بچه ت الان پیش خودته؟ دختره یا پسر؟اگه دوست نداشتی جواب نده
اره پیش خودمه،دختره،خودتو ناراحت نکن هرکسی یه قسمتی داره حالا یا امتحان الهی یا کم کاری خودم با انتخاب اشتباه که اونم ختم میشه ی امتحانیو پس بدی خدا ببینه چقدررر ظرفیت داری
دلم خون شد عزیزم بچه ت الان پیش خودته؟ دختره یا پسر؟اگه دوست نداشتی جواب نده
اینایی که اینجا نوشتم گوشه ای از کاراشه کاش فقط همین اخلاقارو داشت سفت سفت میچسبیدم ب زندگیم برام این چیزا مهم نیست ولی خب مشاورم رفتیم چن تا گفتن ایناهل زندگی نیست ولش کن
اره بحاطر همین پنج شیش سال موندم تمام سالها تنهایی میرفتم مشاور تا ببینم چطور این زندگیو نجات بدم چطور براهش بیارم همشون اخرسر دست رد بسینم میزدن میگفتن خانم مسکل شوهرته اون باید بخواد خودشو درست کنه ما بتو چی بگیم
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤