2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105314 بازدید | 18988 پست
اره

💔💔💔💔💔

عزیزم دعا میکنم هرچی خیر و خوبی هست سر راه تو و بچه ت بیاد ...

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم فدات

دلم خون شد عزیزم بچه ت الان پیش خودته؟ 

دختره یا پسر؟اگه دوست نداشتی جواب نده

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
دلم خون شد عزیزم بچه ت الان پیش خودته؟  دختره یا پسر؟اگه دوست نداشتی جواب نده

اره پیش خودمه،دختره،خودتو ناراحت نکن هرکسی یه قسمتی داره حالا یا امتحان الهی یا کم کاری خودم با انتخاب اشتباه که اونم ختم میشه ی امتحانیو پس بدی خدا ببینه چقدررر ظرفیت داری

دلم خون شد عزیزم بچه ت الان پیش خودته؟  دختره یا پسر؟اگه دوست نداشتی جواب نده

اینایی که اینجا نوشتم گوشه ای از کاراشه کاش فقط همین اخلاقارو داشت سفت سفت میچسبیدم ب زندگیم برام این چیزا مهم نیست ولی خب مشاورم رفتیم چن تا گفتن ایناهل زندگی نیست ولش کن

اره پیش خودمه،دختره،خودتو ناراحت نکن هرکسی یه قسمتی داره حالا یا امتحان الهی یا کم کاری خودم با انتخ ...

درسته عزیرم ولی وقتی آدم بچه داره سخته جدا شدن💔😔

اینایی که اینجا نوشتم گوشه ای از کاراشه کاش فقط همین اخلاقارو داشت سفت سفت میچسبیدم ب زندگیم برام ای ...

هیچ امیدی به اصلاح شدنش نیست؟

الان که تهدیدش کردی به جدایی...تعهد نمیده که رفتاراشو عوص۶کنه؟

درسته عزیرم ولی وقتی آدم بچه داره سخته جدا شدن💔😔

اره بحاطر همین پنج شیش سال موندم تمام سالها تنهایی میرفتم مشاور تا ببینم چطور این زندگیو نجات بدم چطور براهش بیارم همشون اخرسر دست رد بسینم میزدن میگفتن خانم مسکل شوهرته اون باید بخواد خودشو درست کنه ما بتو چی بگیم

اره بحاطر همین پنج شیش سال موندم تمام سالها تنهایی میرفتم مشاور تا ببینم چطور این زندگیو نجات بدم چط ...

خدا بزنه پس کله شو انشالله اصلاح بشه

فقط پیام میده اشتباه کردمو پشیمونم ولی وقتی منو بیرون میبینه هرچی ازدهنش میاد بارم میکنه،همین دیروز ...

😔💔💔💔💔💔

یه آرایشی کردم مششششتی😌😌😌 حیف نمیتونم عکس بدم😣😣

😒😒😒😒😒

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بزنیمش؟؟؟

من موهاشو میکشم 😀😀

تو هم مماخِ نداشتشو گاز بگیر 😁😁😁

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤