2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105314 بازدید | 18988 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عکس بده خو ولی توکه ارایش نمیکنی براش چشم برای چی میخوای؟؟ من یه پالت سایه دارم و براشم دارم استفاد ...

آخه لوازم آرایش نداشتم اصلا 

مثلا براش ندارم اصلا سایه نمیتونم بزنم

اگه وسایلشو داشته باشم خب بیشتر آرایش میکنم 

تازه خودمم دوست دارم آرایش میخوام کلاس خودآرایی برم😁

تو کارمندی بچه های بالاس 😎 چند وقت دیگه مدیر میشه😎

مدیر کل دیگه😀

خوبه بازم میتونم پز بدم😆

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
بچه ها اون براشم نظر بدین خیلی دو دلم🙁🙁

من که نمیدونم....چون ارایش نمی کنم ...

ارایش کنم احساس خفه شدن بهم دست میده...

انگار یه نفر دستشو گذاشته رو صورتم داره فشار میده🤔

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
زندگیم هییییی اره انقد عاشقششش بودم که هربلایی سرم اورد تحمل کردم الان دیگه ته کشیدم فعلا رهاش کردم ...

اخییییی عزیزم😔😔😔بچه هم دارین؟

توکه میخواد از ذهنت بگذره بگو من و شوهرم فلان طوریم خوبو بگو اونوقت تاپیکای اینجارم نخون اون نینیم ...

تو ذهنم یه سد درست کنم ایندفعه خواس رد بشه، بخوره به سد کله پا شه😆

من که نمیدونم....چون ارایش نمی کنم ... ارایش کنم احساس خفه شدن بهم دست میده... انگار یه نفر دستشو ...

آره منم 😐 بیشتر کرم پودر اینا اذیتم میکنه ولی الان یه کرم پودر گرفتم برای پوست چربه باید استفاده کنم ببینم چه جوریه

ولی درکل برای تنوع و اینا آرایش خیلی دوست دارم

سلام روزبخیر

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
والا دقیق نمیدونم بابام خیلی از کارش نمیگه  ولی تو پزتو بده😌😌😌

اوکی👌😅😅😅😅