تی_تی2 مدیر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 عنوان ننه و بچا | مشاهده متن کامل بحث + 105314 بازدید | 18988 پست سلام ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰 1399/02/16 | 16:41 30 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهه75 عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 2300 فداتشم ممنونم💗💗💗 خدانکنه هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
s_e7676 عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 11939 عکس بده خو ولی توکه ارایش نمیکنی براش چشم برای چی میخوای؟؟ من یه پالت سایه دارم و براشم دارم استفاد ... آخه لوازم آرایش نداشتم اصلا مثلا براش ندارم اصلا سایه نمیتونم بزنماگه وسایلشو داشته باشم خب بیشتر آرایش میکنم تازه خودمم دوست دارم آرایش میخوام کلاس خودآرایی برم😁
kaktoston عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 770 بچههه هااابیاین تاپیک آخرم ببینم چیزی بلدین ازش همون لحظه که مطمعن شدی{تقدیر} از قبل نوشته شدع با چشم بسته از خیابون رد شو👌👌
s_e7676 عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 11939 بخر اره خوبه بگو میدونم چه زن بزرگی بوده ولی خدا غمو دوس نداره مطمئنم مادربزرگتم دوس نداره تو ... آره خوب گفتی👌👌حالا از کجا لباس بخرم🤣🤣🤣
افتابگردونم عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 6353 تو کارمندی بچه های بالاس 😎 چند وقت دیگه مدیر میشه😎 مدیر کل دیگه😀خوبه بازم میتونم پز بدم😆 الهی ..تو پناهی .. پروردگارا قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین
افتابگردونم عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 6353 بچه ها اون براشم نظر بدین خیلی دو دلم🙁🙁 من که نمیدونم....چون ارایش نمی کنم ...ارایش کنم احساس خفه شدن بهم دست میده...انگار یه نفر دستشو گذاشته رو صورتم داره فشار میده🤔 الهی ..تو پناهی .. پروردگارا قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین
افتابگردونم عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 6353 زندگیم هییییی اره انقد عاشقششش بودم که هربلایی سرم اورد تحمل کردم الان دیگه ته کشیدم فعلا رهاش کردم ... اخییییی عزیزم😔😔😔بچه هم دارین؟ الهی ..تو پناهی .. پروردگارا قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین
افتابگردونم عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 6353 توکه میخواد از ذهنت بگذره بگو من و شوهرم فلان طوریم خوبو بگو اونوقت تاپیکای اینجارم نخون اون نینیم ... تو ذهنم یه سد درست کنم ایندفعه خواس رد بشه، بخوره به سد کله پا شه😆 الهی ..تو پناهی .. پروردگارا قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین
s_e7676 عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 11939 مدیر کل دیگه😀 خوبه بازم میتونم پز بدم😆 والا دقیق نمیدونم بابام خیلی از کارش نمیگه ولی تو پزتو بده😌😌😌
s_e7676 عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 11939 من که نمیدونم....چون ارایش نمی کنم ... ارایش کنم احساس خفه شدن بهم دست میده... انگار یه نفر دستشو ... آره منم 😐 بیشتر کرم پودر اینا اذیتم میکنه ولی الان یه کرم پودر گرفتم برای پوست چربه باید استفاده کنم ببینم چه جوریهولی درکل برای تنوع و اینا آرایش خیلی دوست دارم
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 سلام روزبخیر ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
افتابگردونم عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 6353 والا دقیق نمیدونم بابام خیلی از کارش نمیگه ولی تو پزتو بده😌😌😌 اوکی👌😅😅😅😅 الهی ..تو پناهی .. پروردگارا قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین