2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105318 بازدید | 18988 پست
زندگیم هییییی اره انقد عاشقششش بودم که هربلایی سرم اورد تحمل کردم الان دیگه ته کشیدم فعلا رهاش کردم ...

عع خونه باباتی ؟؟ عیبی نداره عزیزم 

واقعا مگه قراره چه قدر تحمل کنی ؟ مگه آدم چند بار زنده‌س و زندگی میکنه ! 

ولش کن بره بابا

زندگیییییی کن 😀😀😀😍😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
عع خونه باباتی ؟؟ عیبی نداره عزیزم  واقعا مگه قراره چه قدر تحمل کنی ؟ مگه آدم چند بار زنده‌س و ...

اره،میگه غلط کردم شرمنده میگه گوه خوردم برگرد میگم بخدا دیگه نمیکشم باور کن پیر شدم از ازدست اخلاقای گندش بابا نمیزاشت بیرون برم زندانی بودم چووووون باید حالا ده تومن کرایه بزاره جیبم فقط ده تومن بحاطر همون ده تومنم نمیزاشت برم بیرون توخونه همش پیش مامانش،مرد بداخلاق و خسیس زنو پیر میکنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره،میگه غلط کردم شرمنده میگه گوه خوردم برگرد میگم بخدا دیگه نمیکشم باور کن پیر شدم از ازدست اخلاقای ...

خیلی عاقلانه تصمیم بگیر 

قلبمو به درد میاره دیدن و شنیدن این رفتارا و حرفا از زندگی دوستام و نزدیکام 💔

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
خیلی عاقلانه تصمیم بگیر  قلبمو به درد میاره دیدن و شنیدن این رفتارا و حرفا از زندگی دوستام و ن ...

ناراحت نشو دعام کن فقط،دردم فقط اخلاقش نیس😔چیزای دیگم داره بدتراز اینا ولش کن ،فعلا ی مرده متحرکم تا انسان زنده

ناراحت نشو دعام کن فقط،دردم فقط اخلاقش نیس😔چیزای دیگم داره بدتراز اینا ولش کن ،فعلا ی مرده متحرکم ت ...

چششششششششم 

الهی که دلت آروم شه

وای نههه😂😂😂 آخه اصلا منو نمیشناسن که میشناختن دهنمونو سرویس میکردن😒😒  آره لباسی چیزی بگی ...

اره انجام بده من چون خانواده بازو اوکی بودن رفتم البته بقیه اقوام منو به عنوان دوست تهمینه میشناختن وقتی برای فوت باباش رفتم

توام به زبون بیا خودش میگه نمیخواد بیای

منم بازو گف نیا من مسجد رفتم و نوعید باباش

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
میدونی فقط یه لحظه از ذهنم می گذره که من یا شوهرم فلانطور نیستیم.....بعدا می بینم دقیقا همونطور شدیم ...

توکه میخواد از ذهنت بگذره بگو من و شوهرم فلان طوریم خوبو بگو اونوقت

تاپیکای اینجارم نخون اون نینیم انرژیتو جذب میکنه

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
اره انجام بده من چون خانواده بازو اوکی بودن رفتم البته بقیه اقوام منو به عنوان دوست تهمینه میشناختن ...

آره گفتم گفت خودم میبرمت گفتم مراسم نیست که بعد گفت اگه بیای  من حالم خرابه هی میخوای بیای پیش من منم دوست دارم بیام‌ پیش تو اون جوری نمیشه

گفت اندازه اومدن خوشحالم کردی

به نظرت چیزی بخرم واسه ۴۰؟

بچه ها اون براشم نظر بدین خیلی دو دلم🙁🙁

عکس بده خو

ولی توکه ارایش نمیکنی براش چشم برای چی میخوای؟؟ من یه پالت سایه دارم و براشم دارم استفاده نکردم 😅😅

ممنونم

خدا بهترینا رو برات رقم بزنه همونی که شادت کنه 

آره گفتم گفت خودم میبرمت گفتم مراسم نیست که بعد گفت اگه بیای  من حالم خرابه هی میخوای بیای پیش ...

بخر اره خوبه 

بگو میدونم چه زن بزرگی بوده ولی خدا غمو دوس نداره مطمئنم مادربزرگتم دوس نداره تو غم داشته باشی برو مشکیتو درار تا روحش شاد شه