2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105314 بازدید | 18988 پست
وای نههه😂😂😂 آخه اصلا منو نمیشناسن که میشناختن دهنمونو سرویس میکردن😒😒  آره لباسی چیزی بگی ...

بابا هفتم که میخوان برن سرخاک ، کلا سر تا پا مشکی بپوش و عینک آفتابی هم بزن . کی به کیه 

به ویتامینم بگو که میای بهشت زهرا 

حالا هفتمم نشد چهلم برو

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بابا هفتم که میخوان برن سرخاک ، کلا سر تا پا مشکی بپوش و عینک آفتابی هم بزن . کی به کیه  به وی ...

بگمم نمیذاره بذارم 

بعد اگرم بخوام برم به بابام بگم کجا دارم تشریف میبرم؟ 😶😂

اگه ماشین داشتم شاید مثلا میرفتم و دورتر وایمیستادم ولی بهشت زهرا از خونمون خیلی دوره و بدون ماشین واقعا نمیشه رفت

ولی به ویتامین میگم میخوام بیام و اینا فکر نکنه بیخیالم ولی درکل میدونم میگه نه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یادم اومد

من بابابزرگم که فوت کرد اصلا مشکی نداشتم همه چیم رنگی منگی بود😶😶 یادم نیست از یکی مانتو گرفتم اونم انقدر تنگ و کوتاه بود بعد تر از مانتو قرمز بود 😂🤦‍♀️

اونم بابا بزرگ من نصفشون آخوند بودن 

بگمم نمیذاره بذارم  بعد اگرم بخوام برم به بابام بگم کجا دارم تشریف میبرم؟ 😶😂 اگه ماشین داشت ...

خب آره میدونم دوووره !  بخوایم بری باید با اسنپی آژانسی چیزی بری 

بابات خیلی خوبه . همیشه تو ذهنم باباتو یه بابای قد بلند خوش فرم (ینی قلمی) و صورت سه تیغه تصور میکنم 😂😂 من چرا فکر میکردم بابات ازین گیرا نیست ؟؟ 😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
الان یادم اومد من بابابزرگم که فوت کرد اصلا مشکی نداشتم همه چیم رنگی منگی بود😶😶 یادم نیست از یکی ...

دقیقا عین من و فرشته !!! ما کلا مشکی نداشتیم ! حتی شال 

دو تا دختر عمه‌هام رفتن واسه من و فرشته مانتو و شال و شلوار خریدن . اون چند شبم همش مارو میبردن بیمارستان (هر شب سرم لازم میشدیم) 

خدا بیامرزه همه‌ی رفتگان رو

خب آره میدونم دوووره !  بخوایم بری باید با اسنپی آژانسی چیزی بری  بابات خیلی خوبه . همیشه ...

نه بابا خیلی گیره حالا نوجوون بودم نمیذاشتم حتی از پنجره بیرونو نگاه کنم 😂😂

اول اومدیم این خونه من رفتم تو نور گیر نورگیرمون به بالا دید داشت سقف نذاشته بودیم حالا بابام های و هوی که همه دارن میبیننت😂😂😂😂 من اتاقم در تراس هنوز پرده نداره کرکره داره که هی بینش باز میشه هرموقع دیده میشه میگه اونجارو ببند الان همه میبینن😶😶😶

دقیقا عین من و فرشته !!! ما کلا مشکی نداشتیم ! حتی شال  دو تا دختر عمه‌هام رفتن واسه من و فرشت ...

خدا رحمت کنه 🙏🙏🙏

خالم اون موقع دوقلو حامله بود خیلی خودشو کنترل میکرد خداروشکر بچه هاشم سالم و تپل به دنیا اومدن 

میشناسیش؟

تو یه تاپیک دیگه دیدم که میگفتن کاربرایی که از طریق ایمیل ثبت نام میکنن و هنوز اسم کاربری شون تایید نشده ...فقط میتونن لایک کنن....الله و اعلم🤔

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
نه بابا خیلی گیره حالا نوجوون بودم نمیذاشتم حتی از پنجره بیرونو نگاه کنم 😂😂 اول اومدیم این خونه م ...

خدای من 😄😄😄😄

اصلا نمیتونم قبول کنم که اینطوری هستن 😂😂😂

🤗🤗🤗🤗🤗 هرچقدر من انرژی منفیم تو مثبتی 😅😅 آره چت میکنیم ولی دیر دیر ج میده  دیشب تا ...

خدا بهش صبر بده.....چقدر وابسته ش بوده😔

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
کاربری که منو لایک کردی خییییلی 😀 "کاربر نی نی سایت" تو کیستیییییی ؟؟؟؟؟؟

منم مردم از فضولی 😀😀😀😀😀😁😁😁😁

کاش بعدا بیاد و خودشو معرفی کنه🤗🤗🤗🤗

منم مردم از فضولی 😀😀😀😀😀😁😁😁😁 کاش بعدا بیاد و خودشو معرفی کنه🤗🤗🤗🤗

یه حسی بهم میگه خودیه 😍😍😅😅😅😅

خدای من 😄😄😄😄 اصلا نمیتونم قبول کنم که اینطوری هستن 😂😂😂

بپذییییر😂😂😂

خونه قبلیمون ما یه همسایه داشتیم دوتا دختر داشت باهاشون دوست بودم بعد هی بهم میگفت من اون قدری که از بابای تو میترسم از بابای خودم نمیترسم😂😂😂😂

اره عزیزم همونه اول از همه یادبگیر کلمات جذب میشن پس نگو و اینکه اره براش پاکسازی کن با استغفار  ...

میدونی فقط یه لحظه از ذهنم می گذره که من یا شوهرم فلانطور نیستیم.....بعدا می بینم دقیقا همونطور شدیم😆😅