2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105316 بازدید | 18988 پست
وای نههه😂😂😂 آخه اصلا منو نمیشناسن که میشناختن دهنمونو سرویس میکردن😒😒  آره لباسی چیزی بگی ...

بابا هفتم که میخوان برن سرخاک ، کلا سر تا پا مشکی بپوش و عینک آفتابی هم بزن . کی به کیه 

به ویتامینم بگو که میای بهشت زهرا 

حالا هفتمم نشد چهلم برو

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بابا هفتم که میخوان برن سرخاک ، کلا سر تا پا مشکی بپوش و عینک آفتابی هم بزن . کی به کیه  به وی ...

بگمم نمیذاره بذارم 

بعد اگرم بخوام برم به بابام بگم کجا دارم تشریف میبرم؟ 😶😂

اگه ماشین داشتم شاید مثلا میرفتم و دورتر وایمیستادم ولی بهشت زهرا از خونمون خیلی دوره و بدون ماشین واقعا نمیشه رفت

ولی به ویتامین میگم میخوام بیام و اینا فکر نکنه بیخیالم ولی درکل میدونم میگه نه  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان یادم اومد

من بابابزرگم که فوت کرد اصلا مشکی نداشتم همه چیم رنگی منگی بود😶😶 یادم نیست از یکی مانتو گرفتم اونم انقدر تنگ و کوتاه بود بعد تر از مانتو قرمز بود 😂🤦‍♀️

اونم بابا بزرگ من نصفشون آخوند بودن 

بگمم نمیذاره بذارم  بعد اگرم بخوام برم به بابام بگم کجا دارم تشریف میبرم؟ 😶😂 اگه ماشین داشت ...

خب آره میدونم دوووره !  بخوایم بری باید با اسنپی آژانسی چیزی بری 

بابات خیلی خوبه . همیشه تو ذهنم باباتو یه بابای قد بلند خوش فرم (ینی قلمی) و صورت سه تیغه تصور میکنم 😂😂 من چرا فکر میکردم بابات ازین گیرا نیست ؟؟ 😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
الان یادم اومد من بابابزرگم که فوت کرد اصلا مشکی نداشتم همه چیم رنگی منگی بود😶😶 یادم نیست از یکی ...

دقیقا عین من و فرشته !!! ما کلا مشکی نداشتیم ! حتی شال 

دو تا دختر عمه‌هام رفتن واسه من و فرشته مانتو و شال و شلوار خریدن . اون چند شبم همش مارو میبردن بیمارستان (هر شب سرم لازم میشدیم) 

خدا بیامرزه همه‌ی رفتگان رو

خب آره میدونم دوووره !  بخوایم بری باید با اسنپی آژانسی چیزی بری  بابات خیلی خوبه . همیشه ...

نه بابا خیلی گیره حالا نوجوون بودم نمیذاشتم حتی از پنجره بیرونو نگاه کنم 😂😂

اول اومدیم این خونه من رفتم تو نور گیر نورگیرمون به بالا دید داشت سقف نذاشته بودیم حالا بابام های و هوی که همه دارن میبیننت😂😂😂😂 من اتاقم در تراس هنوز پرده نداره کرکره داره که هی بینش باز میشه هرموقع دیده میشه میگه اونجارو ببند الان همه میبینن😶😶😶

دقیقا عین من و فرشته !!! ما کلا مشکی نداشتیم ! حتی شال  دو تا دختر عمه‌هام رفتن واسه من و فرشت ...

خدا رحمت کنه 🙏🙏🙏

خالم اون موقع دوقلو حامله بود خیلی خودشو کنترل میکرد خداروشکر بچه هاشم سالم و تپل به دنیا اومدن 

میشناسیش؟

تو یه تاپیک دیگه دیدم که میگفتن کاربرایی که از طریق ایمیل ثبت نام میکنن و هنوز اسم کاربری شون تایید نشده ...فقط میتونن لایک کنن....الله و اعلم🤔

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
نه بابا خیلی گیره حالا نوجوون بودم نمیذاشتم حتی از پنجره بیرونو نگاه کنم 😂😂 اول اومدیم این خونه م ...

خدای من 😄😄😄😄

اصلا نمیتونم قبول کنم که اینطوری هستن 😂😂😂

🤗🤗🤗🤗🤗 هرچقدر من انرژی منفیم تو مثبتی 😅😅 آره چت میکنیم ولی دیر دیر ج میده  دیشب تا ...

خدا بهش صبر بده.....چقدر وابسته ش بوده😔

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
کاربری که منو لایک کردی خییییلی 😀 "کاربر نی نی سایت" تو کیستیییییی ؟؟؟؟؟؟

منم مردم از فضولی 😀😀😀😀😀😁😁😁😁

کاش بعدا بیاد و خودشو معرفی کنه🤗🤗🤗🤗

منم مردم از فضولی 😀😀😀😀😀😁😁😁😁 کاش بعدا بیاد و خودشو معرفی کنه🤗🤗🤗🤗

یه حسی بهم میگه خودیه 😍😍😅😅😅😅

خدای من 😄😄😄😄 اصلا نمیتونم قبول کنم که اینطوری هستن 😂😂😂

بپذییییر😂😂😂

خونه قبلیمون ما یه همسایه داشتیم دوتا دختر داشت باهاشون دوست بودم بعد هی بهم میگفت من اون قدری که از بابای تو میترسم از بابای خودم نمیترسم😂😂😂😂

اره عزیزم همونه اول از همه یادبگیر کلمات جذب میشن پس نگو و اینکه اره براش پاکسازی کن با استغفار  ...

میدونی فقط یه لحظه از ذهنم می گذره که من یا شوهرم فلانطور نیستیم.....بعدا می بینم دقیقا همونطور شدیم😆😅