آخه آرایش که بد نیست تنوعه دیگه 🤔 باهاش صحبت کن شاید راضی شد
نه میگه بدم میاد اون موقع میگف قیافت تغییر میکنه غریبه میشی ،،،باورت میشه عروسی نیرفتم میگف ارایشم میخوای بکنی گفتم نه پس گف نکن گفت گمشو همه توتالار پرنسس بشینن من میمون ،دیگه گفتم بزار عقدمو توعروسی بریزن برتو نیس ک این بر عروسیه زدم رفتم عروسی ببین چطور زده بودم همه فک میکردن از ارایشگاه اومدم ،،منی که اصلا وارد نیستم،،
نه میگه بدم میاد اون موقع میگف قیافت تغییر میکنه غریبه میشی ،،،باورت میشه عروسی نیرفتم میگف ارایشم م ...
یه سری اخلاقا واقعا الکی مسخرهس !
متعصب هستن ؟
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نه کلا از ارایش بدش میاد وگرنه متعصب بود که برخونه مانع نیست کهدنهایت بیرون تعصب داشت،،،ولی کلا اخلا ...
آهان راس میگی گفتی تو خونه هم نمیپسنده ...
وای واقعا !؟ چند ساله ازدواج کردی ؟
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
ببین واقعا خیلی سخته با کسی زندگی کنی که ازش زده باشی ...
برات بهترینها رو آرزو میکنم
حتما هم یه گیر و گور احساسیای چیزی داری که تو این ۵ سال جدا نشدی . نمیدونم ...
دعا میکنم زندگیت سبز باشه و آرووووووم و عاشق 😍😍😍