2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105318 بازدید | 18988 پست
بپذییییر😂😂😂 خونه قبلیمون ما یه همسایه داشتیم دوتا دختر داشت باهاشون دوست بودم بعد هی بهم میگفت م ...

😂😂😂😂😂

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
یه حسی بهم میگه خودیه 😍😍😅😅😅😅

تو تاپیکای دیگه م رفته اخه😀😁

شایدم تعداد زیادین که هنوز اسم کاربریشون تایید نشده🤔

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بپذییییر😂😂😂 خونه قبلیمون ما یه همسایه داشتیم دوتا دختر داشت باهاشون دوست بودم بعد هی بهم میگفت م ...

من هر وقت مدیری، مسئولی تو اخبار می بینم که داره مصاحبه میکنه با خودم میگم شاید این بابای سونیه😀😁

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
بیشتر از مامان بابای خودش دوسش داشته دیگه ببین چیه😶

مطمئنا خیلی خوب بوده مادر بزرگش 😓

من هر وقت مدیری، مسئولی تو اخبار می بینم که داره مصاحبه میکنه با خودم میگم شاید این بابای سونیه😀😁

آخ آخ زدی به هدف 😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
وای😂😂😂😂 چرا؟؟؟؟

جاااااااااان من بگو بابات از بچه های بالا نیست😀😁

مطمئنا خیلی خوب بوده مادر بزرگش 😓

خیلی زیاد☹

میگه وقتایی که میرفتن غذا رو دوست نداشت همیشه براش جداگونه غذایی که دوست داشتو میذاشت

مریض که بود زنگ زده بود گفته بود ببخشید که نتونستم بیشتر ازاین خدمت کنم🥺🥺🥺

خیلی زیاد☹ میگه وقتایی که میرفتن غذا رو دوست نداشت همیشه براش جداگونه غذایی که دوست داشتو میذاشت م ...

ویتامین چه خوشبخت بوده که تا الان از مهربونیاش بهرمند بوده....

اینا همون مادرایی ان که بهشت زیر پاشونن...همونایی که خاک پا شونو باید به چشم کشید...اینحور مادرا رو باید صبح به صبح بیایی کف پاشونو بزاری رو چشات...بعد بری دنبال کارای روزمره 😢

خدا به ویتامین صبر بده ...حق داره بیتابی کنه😔

نه از بچه های پایینه😂😂😂

ولی حس من اشتباه نمیگه ها😀😁

حالا خیلی بالای بالا نه 😉یه خورده پایینتر😄

تو هم همین حسو داری😀😁😅😅😅😅😘

شق و رق بودنشون رو آره 

ازین کت و شلواریای بچه‌های بالا طور 😅😅

ویتامین چه خوشبخت بوده که تا الان از مهربونیاش بهرمند بوده.... اینا همون مادرایی ان که بهشت زیر پاش ...

باعث شد اونا خونه دار بشن و وضعشان بهتر بشه یعنی استارتش با کمک مامان بزرگش بوده باهم شریکی خونه گرفتن و   فروختن بزرگتر گرفتن و اینا 

من هنوز باورم نمیشه 

من خیلی دوست داشتم منو میدید🥺

عشق هایی که می میرند

چه می شوند ؟

طوفان هایی که آرام می گیرند

چه می کنند ؟

ابرهای مرده

دریاهای مرده

یادهای مرده

را کجا دفن می کنند ؟

اگر همه ی خاطرات تلخی که به سختی از یاد برده ایم

یک شب باهم به شهر حمله کنند

ما چه کنیم ؟