2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105483 بازدید | 18988 پست
خب اخهههه من سل کال بوتم😭😭😭😭

اوهوم حالا عب نداله

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
اوهوم حالا عب نداله

خانوم دکتر یه سوال فنی دالم... لطفا انواع هپاتیت رو نام ببرید و اینکه عایا هپاتیت علایمش زود مشخص میشه مثلا در طی شیش ماه یکسال؟؟

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خانوم دکتر یه سوال فنی دالم... لطفا انواع هپاتیت رو نام ببرید و اینکه عایا هپاتیت علایمش زود مشخص می ...

😅😅 خو سرچ کن راجبش

خیلی راجبشون نمیدونم فقط یادمه 3 نوع شایع بود حالا کلا چند نوع بودو یادم نیس

فک کنم نوع ب خطرناکتر از ایدز هم بود و نوع ث فک کنم درمان داشت 

خیلی تو این مدل بیماریا ورود نکردم بیشتر در حد همون بیماریای گوارشی بیماریای خونی و ایمنی رو زیاد نمیشناسم در حد اسم و راه انتقال میشناسم

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
😅😅 خو سرچ کن راجبش خیلی راجبشون نمیدونم فقط یادمه 3 نوع شایع بود حالا کلا چند نوع بودو یادم نیس ...

و اینکه علت جوش روی چانه و اطرافش چی میتونه باشه

من یه قسمت صورتم همیشه جوش میزنه و با اینکه دست نمیزنم اصلا ولی بزرگ نمیشه که برسه و از بین بره

و اینکه علت جوش روی چانه و اطرافش چی میتونه باشه من یه قسمت صورتم همیشه جوش میزنه و با اینکه دست نم ...

برای یبوست صبح ناشتا یک یا دو لیوان اب جوشیده ولرم بخورید  طی روز ازیکساعت قبل غذا تااااا یکساعت بعدش به هیچ وجه اب و مایعات نخورید

صبح 7 تا دونه سیاهدونه بجو و روش اب بخور

کلاااا اب سرد رو حذف کنید از زندگیتون 

یه قاشق تا سه قاشق روغن زیتون بخورید روون کنندس اگه مقعدتونم چرب کنید کمک میکنه 

جوش صورتتون بخاطر مشکلات هورمونی و گوارشیه اونا درست شن جوشاتونم به مرور از بین میره خودِ یبوست عامل خراب شدن پوست و ایجاد جوشه 

راستش یه لیوان اب رو میخورم ولی برای لیوان دوم حالت تهوع میگیرم و نمیتونم

خب پس حتما اب جوشیده باشه نه از شیر 

موارد دیگه رو هم رعایت کنید طی روز هم حداقل 6 لیوان اب ترجیحا ولرم بخورید اب زیاد خوردن خوبه در حد 6 7 لیوان

بقیه مواردم رعایت کنید روده هاتون کم کم به کار میفته

یبوست داغونت میکنه بعد هرچی دکترم بری فایده نداره چون تهش باید یبوستت خوب شه که با قرص ملین فقط وضع ...

قبول دارم همه حرفاتو نمیدونم چه دردیه الی واقعا میگم احساس خفگی میکنم.

اب یخ نمیخورما کلا از بچگیم همه بهم میگفتن چته انقدر اب میخوری

1منا این رک بودنت از ثر خیرخواهیه من دوسص دارم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
خانم آقا نداره  هرجا عمومی باشه میرم خخخخ

میتونید هرجا خواستید برید منتهی مزه الکی پروندن عواقبی مثل گزارش داره.اگه نینی یار صلاح دونستن میترکونن کاربری شما رو.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
غیرتم قبول نکرد به فیلی ، چرت بگه 😑

لطفا گزارش بزنید براش بچای من😊

خدا شفات بده

@نی_نی_یار_5  

ایشون توهین کرد لطفا رسیدگی کنین عزیزم😘

آخ جون آخ جون بیزحمت دو پرس ۱۲انگشتی😅😅😅

میخای از کم شروع کنی😂

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

اوری جون ان شاءالله روح مامانت همیشه تو آرامش باشه عزیزم😘

نامردا باز من گرفتار بودم عکس گذاشتین ب من چ باااااید باز بذارین منم باشم چیش😣

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
2827
2791
2779
2792