نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
متنو نوشتم به نینییار ؛ اون حرفو زد منم البته جوابشونو دادم ولی اینکه میان واسه خانوما بلبل زبونی میکنن آدم زورش میاد !!!!
بیا سوده اینم تگ . فقط به عشششقِ تو 😍😍😍 @سوده1158 https://s4.picofile.com/fi ...
عاقااااااا من غش من ضعف من هلااااااک... ای لامصبه فلان فلان شده با این صدات که مو به تن ادم سیخ میکنی....به قول فیلی و الی حالا که اینطوره پشتتو بکن چندتا سیخونکی بزنم بهت...بیییی تربیت...
با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏