2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105483 بازدید | 18988 پست
الان واقعا من یه بعدیم بجز درس هیچی بلد نیستم  با این که به خیلی چیزا علاقه دارم ولی هیچ وقت و ...

میفهمم چی میگی من خیلی چیزا بلدم تابستونا خودمو میبستم به هرررچی غیراز درس

اما دوس دارم الانم از کارایی که بلدم استفاده کنم

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خونمون همیشه کثیف بوده اینم خودش خیلی رو خلق آدم اثر میذاره دیگه مثلا بابام از سرکار میاد میبینه اپن ...

اوهوم ممکنه کسل و افسرده شده باشه 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
خانم آقا نداره  هرجا عمومی باشه میرم خخخخ

بله ولی یه ذره شعور داشته باشید چرت نگید

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بله ولی یه ذره شعور داشته باشید چرت نگید

ولش کن اوری الکی خودتو ناراحت نکن ارزششو نداره 

ولش کن اوری الکی خودتو ناراحت نکن ارزششو نداره 

غیرتم قبول نکرد به فیلی ، چرت بگه 😑

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
گزارش بزنیم نمیترکه؟🤔

من که الان گزارش رد کردم 

متنو نوشتم به نی‌نی‌یار ؛ اون حرفو زد منم البته جوابشونو دادم ولی اینکه میان واسه خانوما بلبل زبونی میکنن آدم زورش میاد !!!!

من که الان گزارش رد کردم  متنو نوشتم به نی‌نی‌یار ؛ اون حرفو زد منم البته جوابشونو دادم ولی ای ...

منم همون اول زدم با این ادم حقیر دهن به دهن نشدم

بیا سوده اینم تگ . فقط به عشششقِ تو 😍😍😍 @سوده1158     https://s4.picofile.com/fi ...

عاقااااااا من غش من ضعف من هلااااااک... ای لامصبه فلان فلان شده با این صدات که مو به تن ادم سیخ میکنی....به قول فیلی و الی حالا که اینطوره پشتتو بکن چندتا سیخونکی بزنم بهت...بیییی تربیت...

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
عکس لباس بود بعدم تقصیر خودته خو همش اینجا باش دیگه😅😅

خب اخهههه من سل کال بوتم😭😭😭😭

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏