2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105483 بازدید | 18988 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عاقااااااا من غش من ضعف من هلااااااک... ای لامصبه فلان فلان شده با این صدات که مو به تن ادم سیخ میکن ...

دیوووونه 😅😅😅😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اوری جون ان شاءالله روح مامانت همیشه تو آرامش باشه عزیزم😘 نامردا باز من گرفتار بودم عکس گذاشتین ب ...

قربونت عزیزم ❤❤❤

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
مگه چی گفتم که حرف از شعور میزنید  شعور دارم هر پستی نمیزارم نیاز نیس شما بگی

واقعا یه کوچولو فکر کنید ! 

وقتی به طرف مقابلتون که در جواب حرفاتون ، ریپلای میکنه و مثل خودتون براتون پیام میذاره (که یه ترانه‌ی معروفم هست)  میگید : خدا شفا بده ... ، زشت نیست ؟؟ 

این دقیقا ینی چی ؟ 

ینی شما عاقل بودی و اون طرف دیوانه ؟ 

خب زشته این حرف !!!!

ببین اورا فیلی و چیکار کردی اشکش درومد😁😁😁

گاز میگیره ننه ازون گازا که جییییگر ادم خبر میاد ها نگه کوچول موچولوم هست قششششنگ جا نیندازه تو گوشت اون چیزشو 

همونو اون چیزه 😅😅

بابا دندوناشو‌

باع...
2827
2791
2779
2792