نمیدونم والا🤔🤔 یه حس پر بودن دارم و هی صدا میده الی میگه عادت میکنی شایدم به خاطر ه ...
نفخه خواهرررر تازه داره کار میکنه اون طفلی معده و روده خوب کار نکنن سرد میشن بعد که شروع میکنه به کار کردن کم کم داره گرم میشه حرارت پیدا میکنه صدا و اینا عادیه همه نفخ کردنا خارج نمیشن از بدن بعضیا در حد همون سرو صداهای بدنه و چند ساعت بعد ممکنه از بدن از دهن یا مقعد خارج شن
مختصر و مفید و کامل😅😂
هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نفخه خواهرررر تازه داره کار میکنه اون طفلی معده و روده خوب کار نکنن سرد میشن بعد که شروع میکنه به کا ...
آخ آخ آخ یه بار جلوی استادم شکمم یه صدای بلندِ نفخی داد آبروم رفففت 😖
چند بارم جلوی داداشای خانمِ داداشم
هنوزم که هنوزه به روم میارن 😭😭😭😭😭😭
😅😅😅😅
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
😂😂 حواست باشه معدت سرد نشه که اینجوری نشی من سر امتحانام خیلی استرس داشتم اینجوری میشدم
خو همیشهی خدا من اینطوریام ☹☹☹☹