2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105483 بازدید | 18988 پست

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
نمیدونم والا🤔🤔 یه حس پر بودن دارم و هی صدا میده  الی میگه عادت میکنی  شایدم به خاطر ه ...

نفخه خواهرررر تازه داره کار میکنه اون طفلی معده و روده خوب کار نکنن سرد میشن بعد که شروع میکنه به کار کردن کم کم داره گرم میشه حرارت پیدا میکنه صدا و اینا عادیه همه نفخ کردنا خارج نمیشن از بدن بعضیا در حد همون سرو صداهای بدنه و چند ساعت بعد ممکنه از بدن از دهن یا مقعد خارج شن

مختصر و مفید و کامل😅😂

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
خوبه برای پاکسازی اول میریزه بیرون دستگاری نکن با گلاب صورتتو پاک کن منافذ باز باشن راحت پاکسازی شه ...

نه اصلا دست نمیزنم به جوشام

گلاب نداریم ولی ماسک خاک رس دارم برم حموم بعدش میذارم برای جوش خوبه

الان ۵ روز از وقتم گذشته میگم شاید جوش هورمونیه

چون قبلش جوش نزدم تقریبا دو هفته 

گفتم داروهامو قطع میکنم تنظیم میشه ولی نشد...

اینارو گذاشتم بشوره ببره

نفخه خواهرررر تازه داره کار میکنه اون طفلی معده و روده خوب کار نکنن سرد میشن بعد که شروع میکنه به کا ...

آخ آخ آخ یه بار جلوی استادم شکمم یه صدای بلندِ نفخی داد آبروم رفففت 😖

چند بارم جلوی داداشای خانمِ داداشم 

هنوزم که هنوزه به روم میارن 😭😭😭😭😭😭

😅😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اینارو گذاشتم بشوره ببره

😂😂😂 فقط هشتگ زیرِ بعضیاشون

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
آخ آخ آخ یه بار جلوی استادم شکمم یه صدای بلندِ نفخی داد آبروم رفففت 😖 چند بارم جلوی داداشای خانمِ ...

یبارم من سر جلسه امتحان همچین خاکی بر سرم شد

همه خندیدن😭

خواب ... 😅😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
آخ آخ آخ یه بار جلوی استادم شکمم یه صدای بلندِ نفخی داد آبروم رفففت 😖 چند بارم جلوی داداشای خانمِ ...

😂😂 حواست باشه معدت سرد نشه که اینجوری نشی من سر امتحانام خیلی استرس داشتم اینجوری میشدم

نفخه خواهرررر تازه داره کار میکنه اون طفلی معده و روده خوب کار نکنن سرد میشن بعد که شروع میکنه به کا ...

آره اونو حس میکنم تو معده و رودم😂😂😂

یعنی همیشه این جوری باید باشه؟؟ 😱😱

انگار میره تو گلوم هم صدا میده هم حالت تهوع بهم دست میده 

ته گلومم چرکی شده انگار نمیتونم نفس بکشم کلا 

یه چیز درست میکنم یه جا دیگه بهم میریزه😅😅

😂😂 حواست باشه معدت سرد نشه که اینجوری نشی من سر امتحانام خیلی استرس داشتم اینجوری میشدم

خو همیشه‌ی خدا من اینطوری‌ام ☹☹☹☹

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز