2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105483 بازدید | 18988 پست
سلام.بچه ها شما اگه دوست نداشته باشید برید مهمونی اقوان نزدیک وقتی زنگ میزنن دعوت بگیرن چی میگید که ...

سلام شیرین جان

تشکر میکنم

میگم این دفعه نمیتونم بیام ان شاالله بزودی سر میزنم بهتون

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب حالا اکه فرد موورد نظر خواهرتون باشه چی مثلا زنگ بزنه بگه تولد شوهرمه

میگمسلام اجی تولد شکهرت مبارک ایشالا بپای هم پیر بشین ممنون منو دعوت کردی و لی شرایط مهمونی اومون ندارم ایشالا بزودی سر میزنن بهتون😍

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بچه ها آب گرم ناشتا خیلی خوب بوده واسه یبوستم از وقتی میخورم هر روز هست 💃 ولی تا چند ساعت دلم صدا ...

عادت میکنی من صبح اب گرمو میخورم دو لیوان یه ربع بیس دقیقه بعدش صبحانه قشنگ معدم به کار میفته

بعد چقدرررر بدنتو پاک میکنه پوستت کم کم هی بهتر میشه

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
آهنگ معینِ  داستانش چیه مگه !!

آهنگ معینِ  داستانش چیه مگه !!

چند لحظهرقبل خوندن کامنت فیلی خونومش دلم یجوری شد اصلا

عادت میکنی من صبح اب گرمو میخورم دو لیوان یه ربع بیس دقیقه بعدش صبحانه قشنگ معدم به کار میفته بعد چ ...

آره قشنگ بعدش هضمو حس میکنم 😂😂

خوب شد امتحان کردما قبلا از شیر میخوردم میدیدم تاثیری نداره اتفاقی آب کتری رو خوردم ۲ساعت بعد رفتم دستشویی خیلی خوشحال شدم😁

الان ۳ تا جوش  رو چونه زدم🥺

اولش بهش گفتم گوشیتو می فروشی پول اینو میدی😂😂

😁

وای وای بدنم مور مور شد 😭😭😭😭😭😭😭

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بچه ها آب گرم ناشتا خیلی خوب بوده واسه یبوستم از وقتی میخورم هر روز هست 💃 ولی تا چند ساعت دلم صدا ...

چرا🤔

آره قشنگ بعدش هضمو حس میکنم 😂😂 خوب شد امتحان کردما قبلا از شیر میخوردم میدیدم تاثیری نداره اتفاقی ...

سمای بدنت دارن خارج میشن

آره قشنگ بعدش هضمو حس میکنم 😂😂 خوب شد امتحان کردما قبلا از شیر میخوردم میدیدم تاثیری نداره اتفاقی ...

خوبه برای پاکسازی اول میریزه بیرون دستگاری نکن با گلاب صورتتو پاک کن منافذ باز باشن راحت پاکسازی شه بدنت

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق