2821
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105483 بازدید | 18988 پست
بیا سوده اینم تگ . فقط به عشششقِ تو 😍😍😍 @سوده1158     https://s4.picofile.com/fi ...

😍😍😍 چلا واسه اون سه تا بیشووول هیوا و فیلی و سوده اختصاصی میگی واسه من هیچیییییی نمیگییی من قهل😩

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
حدی میگم فیلی😅😅😅😅 وقتی کارتونش نشون میدادن من مثلا خجالت میکشیدم تو صورت داداش کایکو نگاه کنم😅 ...

وای وای🤣🤣🤣🤣🤣

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

😍😍😍 چلا واسه اون سه تا بیشووول هیوا و فیلی و سوده اختصاصی میگی واسه من هیچیییییی نمیگییی من قهل😩

واسه تو که کم مونده بیام تو حلقت 😅😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
واسه تو که کم مونده بیام تو حلقت 😅😅😅😅

😅😅

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
مامااااااااان 😭😭😭😭😭این مونا زددددددد😭😭😭😭😭عررررررررررررررررر 😅😅😅

ببین اورا فیلی و چیکار کردی اشکش درومد😁😁😁

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
یکمی صوبت کنید توروخدا...نهههه یکمی صوبت کنید🤤🤤🤤🤤  من تا الان لوزه بودمممم یهو شکمم دلد ...

بشین کنار الی و اورا😁

ببین اورا فیلی و چیکار کردی اشکش درومد😁😁😁

لازمش بود 😑😑😑

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
فقط دارم گریه میکنم نمیدونم چی کارش کنم😓😓😓

پولشو بگیر ازش😑

خودش گریه میکرد به خودش میگفت چرا من به هرچی دست میزنم خراب میشه😓😓

🤣🤣

سونی دیشب تهران بازم لرزیدا ! متوجه نشدی ؟ تو سایت زلزله‌نگاری ۳ و خورده‌ای ثبت شده نصف شب

تا دوماه پس لرزه هست

آره گفتی 😅😅😅 منم واقعا اون لحظه‌مو یادم نی 😅 دخترخاله‌م همینطور که خونه داشت میلرزید بهم میگفت ...

دروغ چرا ت۱ورت میکنم خندم میاد🤣

دروغ چرا ت۱ورت میکنم خندم میاد🤣

والا خودمونم تا فرداش فقط میخندیدیم 😅

خدایی اون دیگه خاطره نداره !!!! اتفاقا حسرتش بیشتر واسه داداشه‌س  چون بزرگ شه میگه چه اشتباهی ...

اگه از هم دور بیفتین همون کتکم خاطرس😭😭😭😭😭

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز