2821
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105468 بازدید | 18988 پست
بیا سوده اینم تگ . فقط به عشششقِ تو 😍😍😍 @سوده1158     https://s4.picofile.com/fi ...

😒😒😒رمز پلیز

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
سلام بچه ها میگم از هیوا خبری نشد؟ چند روزه میخوام بپرسم یادم میره انشاءالله هر جا هس حالش خوب باشه

سلام مامان ارزو😍

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلامممممم ننههههه صببببحت بخییییر  صبحت بخیر ننه جووون  با انکه گفته بودی  دیگه تا ...

میدونی داستان اون شعر چیه☹

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
من هیچ موقع با آقایون سایت مشکل نداشتم  ولی الان میبینم واقعا حق دارن کاربرای خانومی که مخالف ...

آخه واقعا درسته عمومیه ولی کلا سایت برای خانوماس خب حتی غیرمجازی هم تو جمع چند تا خانوم جالب نیست آقا باشه 

بعد حالا من کلا حرف نمیزنم با مردا ولی بعضی وقتا اسمشون جوریه نمیشه تشخیص داد فکر میکنم خانومه بعد میبینم آقاس😑

اون روز یکی گفت کچل کنم؟منم فکر کردم دختره پست گذاشتم آخه چرا پسر باید راجب کچل کردنش از خانوما بپرسه 😐

یه بارم تاپیک طب سنتی بود مشکلمو گفتم فکر کردم خانومه آخرش گفتم مرسی عزیزم اینا بعد دیدم مرده پاک کردم عوض کردم😂 البته اون قصدش کمک بوده ها ولی از رو اسمش نمیشد فهمید 

میدونی داستان اون شعر چیه☹

آهنگ معینِ 

داستانش چیه مگه !!

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
منم میخوام تو تاپیک جدید دختر خوبی شم ، کم حرف بزنم 🙄🙄🙄🙄 بچا امروز سالگرد فوت مامانمه ❤ خدا ...

ایشالا قرین ارامش و بهشت ابدی باشن❤

نمیدونم چرا انقدر نسبت به مامان حس خوبی دهرم حتی دوس ندارم بگم مامانت که فقط براتو باشه😊

آخه واقعا درسته عمومیه ولی کلا سایت برای خانوماس خب حتی غیرمجازی هم تو جمع چند تا خانوم جالب نیست آق ...

اوه اوه ازین طب سنتیا گیرِ منم افتاده 😤😤😤

ینی یه سوالایی میپرسیداااااا 

بعد فهمیدم مرده !!!!

مرییییییض

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
عزیزم ... خدابیامرزه پدر و مادرش رو  بدم نمیاد از اردیبهشت ولی خب انگاری برای همیشه این روز ...

بیا بخلم

ایشالا قرین ارامش و بهشت ابدی باشن❤ نمیدونم چرا انقدر نسبت به مامان حس خوبی دهرم حتی دوس ندارم بگم ...

وای تی‌تی مرسی 😢😢😢😢😢😢

اشکم درومد 😓😓😓😓

اوه اوه ازین طب سنتیا گیرِ منم افتاده 😤😤😤 ینی یه سوالایی میپرسیداااااا  بعد فهمیدم مرده !! ...

نههه🤔🤔 استارتر گفت سوالاتونو بپرسین که مرد بود من پرسیدم جواب داد خواستم تشکر کنم گفتم عزیزم بعد دیدم مرده تشکر عادی کردم😅

هییی وای منننننن⁦🤦🏼‍♀️⁩⁦🤦🏼‍♀️⁩⁦🤦🏼‍♀️⁩ آدم درد زایمان بکشه درد عشق نکشه 😏😏😏

درد زایمان نکشیدی عشق و عاشقی یاااااااااادت بره ننههههههههه🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶

نههه🤔🤔 استارتر گفت سوالاتونو بپرسین که مرد بود من پرسیدم جواب داد خواستم تشکر کنم گفتم عزیزم بعد د ...

اون بی‌شعور گفته بود خانومه

والللا با این زژداشون 🤣🤣🤣🤣

عاقا قضیه این چیه

رحم کن به این شکم قلبمه م😁😆

ای جونم😍😍😍