2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105483 بازدید | 18988 پست
خو همیشه‌ی خدا من اینطوری‌ام ☹☹☹☹

منم معدم سرده از بس وسط غذا اب میخورم و نمیجوم غذا رو

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
آره اونو حس میکنم تو معده و رودم😂😂😂 یعنی همیشه این جوری باید باشه؟؟ 😱😱 انگار میره تو گلوم هم ...

نه وقتی متعادل شه بدنت دیگه صدا نمیده من الان نرمالم

بعد فهمیدم پرتقال نباید بخورم اون صدادار میکنه معدمو

من با ازمایش عضله ایموشن کد از بدنم میپرسم چی لازم داره اونم پرتقالو رد کرد😅😅 تو وورکشاپای دکتر نسلون اینجوری میپرسید فلان ویتامینا یا غذاها لازمه یا نه 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خو همیشه‌ی خدا من اینطوری‌ام ☹☹☹☹

سرده بدنت دیگه بعد استرس و ناراحتی و حرص و جوشم سوداس بدنو سرد میکنه

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

بچا معرفی میکنم عشقم😭😭😭

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

من آب نمیخورم وسط غذا ولی آره ، نجویده قورت میدم 😑

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
آخ آخ آخ یه بار جلوی استادم شکمم یه صدای بلندِ نفخی داد آبروم رفففت 😖 چند بارم جلوی داداشای خانمِ ...

وای مدرسه که میرفتم😂😂😂😂

یه بار هی دیدم میز ویبره میره گفتم بچه ها گوشی کیه هی میلرزه هی میگشتن میگفتم نه گوشی کسی نیست که رو میز اینا باشه که بلرزونه تقریبا ۵ ۶ بار این جوری شد

چون گوشی ممنوع بود هی میگفتم که مال هرکی که هست جمعش کنه معلم اینا نفهمن 

بعد آخر سر کشف شد بغل دستیم نفخ داشته دلش که صدا میداده صندلی رو میلرزونده😂😂😂😂😂😂

ممنییییی😒😒😒 اب نخور یبوستت خوب میشه

من فکر میکردم دیگه حداقل ممنیمون رعایت میکنه ای چیزا رو

ممنییییی😒😒😒 اب نخور یبوستت خوب میشه من فکر میکردم دیگه حداقل ممنیمون رعایت میکنه ای چیزا رو

وای الی نمیتونم انگار را۶ گلوم بستست دارم خفه میشم😌😑

بچا معرفی میکنم عشقم😭😭😭

خوشگلههه ولی من اصلا از اینا نمیتونم بپوشم هی پاهام عرق میکنه

بچا معرفی میکنم عشقم😭😭😭

اوه من اصلا نه لژدار میتونم بپوشم نه ازین مدل پشت بازا

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
آخ آخ آخ یه بار جلوی استادم شکمم یه صدای بلندِ نفخی داد آبروم رفففت 😖 چند بارم جلوی داداشای خانمِ ...

باو صدا که چیزی نیست یه بار صدف بیوتی داشت استوری مبگرفت صدای دلش اومد خودش گفت دلم چه صدایی داد😂😂😂😂😂

وای مدرسه که میرفتم😂😂😂😂 یه بار هی دیدم میز ویبره میره گفتم بچه ها گوشی کیه هی میلرزه هی میگشتن ...

وای چه قققققدر شدییییییید 😮😮😮😅😅😅😅😅

وای مدرسه که میرفتم😂😂😂😂 یه بار هی دیدم میز ویبره میره گفتم بچه ها گوشی کیه هی میلرزه هی میگشتن ...

اخییی عزیزم استرس داشته 😅😅 من یبار انقد شدید بود استرسم بجز نفخ درجا تبخالم زدم 

حالا امتحانمو چند شدم 19 و نیم

لعنت به اونهمه استرس الکی و متاسفانه کسیم نبود کمکم کنه و یادم بده چیکنم

خوشگلههه ولی من اصلا از اینا نمیتونم بپوشم هی پاهام عرق میکنه

منکه بدون جوراب حتی دمپایی هم بپوشم سریع تاول میزنه پام

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز