2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105293 بازدید | 18988 پست

دو درخت در سرم دارم

که مدام حرف می زنند با هم

درخت جوان می پرسد :

پائیز از پشت سر می آید

یا از رو به رو

درخت پیر می گوید :

من از پائیز هم اگر بگذرم

از بهار نخواهم گذشت

از بهاری که ما را زنده می کند

تا به پائیز دیگری بسپاردمان .

دو درخت در ذهنم دارم

مدام گریه می کنند

درخت جوان از ترس پائیز

درخت پیر از دست بهار

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

سلام جینگول بینگولیای من صبحتون بخیر❤😘😘 ماچ به کله هاتون

اوریییییی بیا مانتوهای این پیجو ببین چارخونه و دکمه دار همونجوری که دوس داری

https://instagram.com/vian_wear?igshid=vql60vlf3j7e

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام جینگول بینگولیای من صبحتون بخیر❤😘😘 ماچ به کله هاتون اوریییییی بیا مانتوهای این پیجو ببین چار ...

سلااااااام 😍😍

ععععع 😀😀😀

دقییییقا از همین مانتو پریروز زرد سورمه‌ایشو خریدم 

خیلی تو تن قشنگه 😍

چه باحال الی 😁 دقیقا چیزی رو نشون دادی که خودمم خریدم 😄🤩🤩🤩🤩🤩

فکر کنم روحِ من و تو خیلی به هم نزدیکن 😌😌😌

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

سلام روزبخیر🥰

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
سلااااااام 😍😍 ععععع 😀😀😀 دقییییقا از همین مانتو پریروز زرد سورمه‌ایشو خریدم  خیلی تو تن ...

عه چه جالب😍😍😍

اره خیلی بهم نزدیکن😁

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
سلام ممنی ❤

سلام الی خوبی؟

یه سوال میخواستم بپرسم 

من به ویتامین ‌گفتم بره بدنسازی ولی نمیخوام داااائم باشه بعد میخوام ببینم اگه سبک کار کنه ول کنه آب میشه؟

آخه میدونی بابام خیلی لاغر بوده بعدش یه مدت رفته بدنسازی بعدشم ول کرده ولی مثل قبل نشد بدنش تو پر شد کلا 

الان نمیدونم این کار درسته یا نه یهو بدتر نشه پوستش شل بشه یا چاق بشه

سلام الی خوبی؟ یه سوال میخواستم بپرسم  من به ویتامین ‌گفتم بره بدنسازی ولی نمیخوام داااائم با ...

سلام خوبم تو خوبی؟

ببین هر ورزشی بری و سنگین کار کنی چون کالری زیاد میسوزونی خب کالری زیادیم باید مصرف کنی که انرژیت نیفته پس غذات زیاد میشه 

اگه یهو ولش کنی کالری سوزیت کم میشه اما غذات همونه پس چاق میشی

و اینکه یجوراییم شوک برایبدن محسوب میشه دیگه

همون بدنسازیو با فعالیت کمتر کار کنه یا تعداد بزنه 

ینی بجای اینکه مثلا 10 تا اسکات با وزنه بزنه سی تا بدون وزنه بزنه این میشه تعداد زدن

وزنه بزنی بعد یهو ول کنی بدن شل میشه

داداش خودمم میرف وزنه هم میزد اما سبک ولی تعداد بالا الان نمیره ولی اصلا چاق نشده چون ما خانوادمون عادت به میوه زیاد داریم غذامون به وعدمونو دو قسمت میکنیم درواقع بجز صبحانه ناهاز و شام که دو وعدس واس ما 4 وعده با حجم کمه برای همین چاق نشدیم تا حالا

اگه میفرستیش بدنسازی بگو اولاش اصلا وزنه نزنه یجورایی امادگی جسمانی باشه براش با وزن خودش و حرکات خاصی که میگن بهش قدرت عضلاتشو زیاد کنه بعد کم کم بره سمت وزنه

تغذیه خیلی مهمه بگو رو تغذیش هم کارکنه بعدم ورزش کنی دیگه خود به خود خودت تمایل به باشگاه داری کم پیش میاد ول کنی مگر اینکه سرت شلوغ شه یا اسیب ببینی

سلام خوبم تو خوبی؟ ببین هر ورزشی بری و سنگین کار کنی چون کالری زیاد میسوزونی خب کالری زیادیم باید م ...

داداشت چه مدت رفت؟ الان هیکلش رو فرمه؟

من فقط میخوام یکم عضله ای شه تو پر شه نه خیلی گنده

ولی خب اهل ورزش بوده فقط فوتبال و بدنسازی دوست نداره

خودش میگه که دوست دارم از ورزشی که میکنم لذت ببرم و بیهوده میدونه بدنسازی رو واسه همین بالاخره یه زمانی ول میکنه 

یعنی تو میگی سبک‌ کار کنه بدن شل نمیشه؟

ولی عضله که آب میشه نمیشه؟

خودش میگفت یا آب میشه یا چربی جاشو میگیره

داداشت چه مدت رفت؟ الان هیکلش رو فرمه؟ من فقط میخوام یکم عضله ای شه تو پر شه نه خیلی گنده ولی خب ا ...

داداش من 5 ماه رف ما ارثی بدنمون خوبه همون ماه اول سیکس پکم دراورد

الان نه عضله ای نیس مثل اونوقتا ولی خیلی لاغرم نیس

ول کنی عضلات حجمشونو از دست میدن دیگه ولی بستگی به روش ورزش و تغذیه طرف داره که شل بشه یا نشه

داداش من و بازو فقط ویتامین میخوردن و پروتئین اصلا هورمون که نمیزدن و اینکه نوع ورزش و شدت و سرعتش و ترتیب گنجوندنش تو برنامه ورزشیت تعیین کننده اینه چربی میسوزونی یا عضله و همینطورم تغذیه برای سوخت و ساز مهمه

بازو TRX و MMA و بدنسازیو باهم کار میکنه اونم بدنسازی خالی رو دوست نداره 

داداش من 5 ماه رف ما ارثی بدنمون خوبه همون ماه اول سیکس پکم دراورد الان نه عضله ای نیس مثل اونوقتا ...

ویتامین چربی اینا اصلا نداره مخصوصا این که این ۲ ۳ ماهه ۱۰ کیلو اینا لاغر شده 

حالا عضله هم نمونه میخوام مثلا بازوش بزرگتر باشه ولی نه شل و ول اینا بعد حالا میگی حجمشو از دست میده یعنی اندازه الانش میشه؟

من خودم دوست داشتم که برنامه ثابت باشه برامون ولی کسی که کلی مشغله دیگه داره سخت میشه مخصوصا این که علاقه ایم نداشته باشه

خودمم موندم واقعا اطلاعاتیم ندارم نمیتونم تصمیم بگیرم 

ویتامین چربی اینا اصلا نداره مخصوصا این که این ۲ ۳ ماهه ۱۰ کیلو اینا لاغر شده  حالا عضله هم نم ...

اره اگه ول کنه بعد 5 6 ماه همونجوری میشه ازدواجم کرده باشه طرف که زودتر پیش میاد براش

همه چی مراقبت میخواد دیگه. عضله ها پوست دندون و....

سلام . چطو مطورید ؟؟

هوا چه ققققدر پاییزی شده 

صبح یخیدم 😬

الانم البته‌ خیلی خنکه